A kérdésem a szmog rendelettel kapcsolatos! Mit tudtok arról, hogy budapesten a szmogriadó elrendelésekor, melyik övezet tiltott a "környezetszennyező " kocsiknak?
"hogy a szmog kb 95%-ban nem közlekedési eredetű, hanem fütési eredetű?"
Nettó hülyeség.
A szállópor értéke kiemelkedően magas, ez több forrásból is keletkezik.
Egyik eleme a közlekedés.
Azt nem mondhatod vészesetben, hogy ne fűtsön senki, fagyjanak meg otthon, azt viszont igen, hogy az életben egyszer BKV-val menjenek dolgozni, és ne autóval.
"akkor nézd meg az időkép. hu-n az aktuális szmogtérképet, este van úgy hogy szinte tökéletes a levegő, reggelre szennyezett."
Az a helyzet, hogy ennek meteorológiai mitsem fűtési okai vannak, de neked úgyis feleselegesen magyarázná az ember...
Biztos igazad van, mert én nem tanultam eleget, és buta vagyok hozzád képest! Azért a helyedben a vagdalkozás helyett utánna néznék máskor, mielőtt leszolom a másikat.
Miskolc eláll az eső, szél sincs, 18 óra 25%, egész éjszaka szélcsend és nincs eső sem (de ez mindegy is, mert úgysem befolyásolható), reggelre 200%. Szerinted mitől? Budapest ugyanez, az összes lehetséges helyen fával, szeméttel, szénnel, meg ami van fütenek. Ez a gázár már nem éri meg, aki teheti mással füt!Időkép.hu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!