Miért van ez, miért pont velem tolnak ki?
Minden meglett elsőre , kresz, rutin , de forgalmin meg sorjába húztak megfele. az első bukta az teljesen jogos volt de a többit egyáltalán nem érzem annak. Mikor 4 alkalom után felhívtam a drágalátos autóssulit és megkérdeztem , hogy direkt szívatnak engemet onnantól kezdve esélyem nem volt már arra , hogy letegyem :( 5 vizsgán pont a két legrosszabb VB-t kaptam és már út közben láttam , hogy kikészítették a borítékot ami a pávra való jelentekzési lapot tartalmazta. Gyakorló órákon még egyik ismerősömet is elvittem egyszer magammal aki tapasztalt sofőr és azt mondta , hogy semmi baj nincs a vezetésemmel körültekintően és szépen vezetek...
Mindenki azt mondja , hogy hagyjam ott a jelenlegi sulit csináljam meg az alkalmasságit majd keressek egy jobb sulit ahol nem arra játszanak , hogy minél több pénzzel húzzák le az embert.
Volt már valaki hasonló helyzetben ??? :( :(
Nézd, az, hogy átmégy, vagy sem, csak és kizárólag a vizsgabiztoson múlik. ILLIK egy tizest belengetni vizsga előtt. Főleg, ha nem tudsz vezetni. (Te, ennyi múlttal nem tudsz vezetni.)
Két példa - A: Motorjogsi, 19 éves voltam, véletlenül a vizsga reggelén megvertem a vizsgabiztost. Álltam a motorral, odajött, hátbavert, ordított hogy "mennyemmáinnét". Kis paraszt, munkásruhában. Zsigerből megcsaptam. Na, az volt a vizsgabiztos... nem is nézte mit csinálok. Utána jó pár évig kocsikáztam jogsi nélkül, míg egyszer eljutottam oda, hogy akkor B. jogsi. Túl voltam 100.000-n. (az a trükk, hogy ne lógj ki a sorból!!!) Mondhatta a vizsgabiztosnak az oktatóm, hogy ez itt rég vezet (ja, kocsival mentem a gyakorlati vizsgára...) oda sem nézett, megírta előre a papírt, elvittem egy kunkorra, még a helyi hülyegyereket is kiszúrtam aki nem adta meg az elsőbbséget, köszöntünk egymásnak, balesetmentes közlekedést kívánt. Oké, ez egyedi példa, és már nagyon rutinos sofőr voltam. De ha nem az lettem volna, akkor a tizest bekészítem és szólok az oktatónak, hogy van itt egy kis meglepi... Ez -tetszik nem tetszik- így működik. Most megyek Páv2-re, C+E, GKI. Hivatásos leszek. Túl egymillió kilométeren. Nem tervezem hogy jattolni fogok. De ha szól az oktató, hogy kell, akkor bizony kinyitom a tárcám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!