Miért van ez, miért pont velem tolnak ki?
Minden meglett elsőre , kresz, rutin , de forgalmin meg sorjába húztak megfele. az első bukta az teljesen jogos volt de a többit egyáltalán nem érzem annak. Mikor 4 alkalom után felhívtam a drágalátos autóssulit és megkérdeztem , hogy direkt szívatnak engemet onnantól kezdve esélyem nem volt már arra , hogy letegyem :( 5 vizsgán pont a két legrosszabb VB-t kaptam és már út közben láttam , hogy kikészítették a borítékot ami a pávra való jelentekzési lapot tartalmazta. Gyakorló órákon még egyik ismerősömet is elvittem egyszer magammal aki tapasztalt sofőr és azt mondta , hogy semmi baj nincs a vezetésemmel körültekintően és szépen vezetek...
Mindenki azt mondja , hogy hagyjam ott a jelenlegi sulit csináljam meg az alkalmasságit majd keressek egy jobb sulit ahol nem arra játszanak , hogy minél több pénzzel húzzák le az embert.
Volt már valaki hasonló helyzetben ??? :( :(
1., Miért buktattak meg 4x?
2., Mi köze az iskolának a vizsgabizottsághoz?!
Smartguy86...
vidéki kisvárosban elképzelhető, de sajnos Bp-n nem ez a helyzet. Rohadtul nem arról szól, hogy tudsz v nem. Volt nekem olyan vizsgám is, ahol az oktató őrjöngött, hogy nem is volt az a hiba, amit beírtak a vizsgalapra a kedves vizsgabiztosok.
"vidéki kisvárosban elképzelhető, de sajnos Bp-n nem ez a helyzet."
Pedig így van. Engem sem tudtak megbuktatni, pedig kettő nem túl szerencsés beszólásom is volt a vizsgabiztos felé. De mivel hibátlanul vezettem egyszerűen nem volt mibe belekötnie és átengedett 1 hibaponttal.
A Vasgereben utcában vizsgáztam BP-en...
Én úgy érzem, hogy ez csak sztereotípia, hogy minden VB korrupt és szemét, ezzel magyarázzák az emberek a saját bénaságukat, hogy miért buknak 5x egy forgalmi vizsgán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!