Cudarul érzem magam, mert egy rutin feladatot nagyon elszúrtam. Hasonló esetek mással?
Tegnap este be akartam állni a kocsival. (Már régóta vezetek, ez rutin feladat lenne...). De a szomszéd felszerelt egy erős, mozgásérzékelős lámpát, és teljesen megváltoztak miatta a fény és árnyékviszonyok. Na bumm, emiatt szűken fordultam rá, és a terasz oldala elvitta a kocsim jobb hátsó lökhárítóját, és megkarcoltam a kocsit is rendesen.
Jelzem, nem a szomszéd a hibás, hanem én, mert éreztem, hogy szűk lesz a kanyar, de már késő volt.
Nagyon le vagyok törve, hogy lehettem ilyen vaksi...amikor 2.458-szor kanyarodtam már ki/be a saját udvarunkon, és most egy ilyen blamázs ért...
Hát ezek után nincs más hátra, irány a duna és vesd bele magad!
Nyílván bárkivel megeshet, ne edd magad, felesleges. Örülj hogy nem lett nagyobb baj.
Köszi. Már kezdek helyre billenni. Mint kiderült, másoknak is van hasonló története. A tanulság egy életre szól, nem szabad rutinból vezetni.
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!