Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kerékpárost vagy a gyalogost...

A kerékpárost vagy a gyalogost is megbüntetik, ha ő a közlekedési baleset okozója?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tud szabályosan közlekedni, csak a biciklis nem? :D Nah ezen nevetek vagy 5 perce, nézd meg a gyalogosokat, szaladgálnák át a piros lámpás zebrán, a zebra nélküli forgalmas úton. AZ autósok átmennek a pirosan, megszegik a sebességkorlátozást, rádudálnak a gyalogosra a zebrán! És még sorolhatnám.
2012. jan. 12. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

de a biciklisek direkt provokációból csinálják... megy szembe a forgalommal, se piros lámpa, se stop tábla, se zebra, semmi nem érdekli őket. arra mennek amerre akarnak.

Jogsit a biciklire meg kemény büntetést. Szembe megy a forgalommal? 20 ezer, egyirányú utca 20 ezer, ittas vezetés 60 ezer, zebrázás 10 ezer, lámpa nélküli közlekedés 20 ezer. na ha ilyneket osztogatrnának a bicikliseknek akkor kétszer is megondolnák mit tesznek közúton..

2012. jan. 13. 10:09
 13/15 anonim válasza:
Utolsó én nem értek egyet veled ugyanis én is biciklivel megyek ,21 eves vagyok, nincs pénzem kocsira, de mégis minden szabályt betartok és soha sem volt meg balesetem
2019. aug. 13. 18:02
 14/15 anonim válasza:
Meg egyébként is, ne általánosíts
2019. aug. 13. 20:43
 15/15 Csilla4444 válasza:

Egyet értek a Noémivel,aki az utolsó és utolsó előtti hozzászólást írta.

1.Nem kell általánosítani, mert minden ember más és más, például a Noémi(Ismerem 15 éve) betartja a szabályokat; figyel mindenhol , van lámpája a biciklijén... többször van, hogy sokkal jobban figyel mint az autós és ennek is köszönheti nagyrészt, hogy nem volt még balesete .

2.Vonatkozik a KRESZ mindenkire , de az autósnak is ugyanúgy oda kell figyelnie a biciklisre és a gyalogosra

3.Ne legyél rosszindulatú , mert lehet, hogy valakinek nincs is pénze autóra, mint például a Noéminek(bar még csak 21 éves )

2019. aug. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!