Ha valaki gyalog akadályoz az elindulásban, elüthetem jogosan?
Filmekben van, amikor valaki elakar menni a helyszínről, és oda áll az ember az autó orra elé,. hogy ne tudjon elhajtani.
Ha velem ilyet csinálnak, simán elindulhatok, és "elsodorhatom" az illetőt, mert akadályoz a szabadságomban?
Vagy lecsuknak mert elütöttem egy gyalogost?
Visszatolatsz az első sarokig, mintha elmentél volna. Refit lekapcsolod. Vársz két percet, addigra valszeg elment az útról, mert minek állna ott. Utána szépen megint befordulsz az utcára és továbbhaladsz. Ennyi.
A kérdésre válaszolva: szerinted? A film az film.
Persze,nem szabad elütni,de azért elég felháborító az ilyen.Már csak az értelme miatt is.
Hasonló a szitu,amikor teljesen szabályosan végig akar hajtani az ember egy utcán,de nem tud,feltartják,mert a járdákon napszemüveget meg édességet meg hasonló sz@rságokat árulnak.-Gondolom,isemrős a helyzet.
Na én ilyenkor szoktam azt csinálni,hogy kuplungcsúsztatással tiltásig pörgetem a motrot.Néha ráadásként bekattintom 2-3-ra kziféket és lekaparok néhán mm-t a gumiról.Ez igen jó tömegoszlató módszer.
Talán a "haverod" is megszeppent volna,ha csikorgó kerekekkel meg refifel elindulsz felé.
én anno régen így értem el a buszt, amikor kicsit később értem ki a megállóba. :)
futottam a busszal szemben az úton, hát csak nem indul el, ha ott rohanok szembe vele :)
nyomta már az indításjelzőt rendesen, de azért szerencsére nem csukta az arcomra az ajtót. :)
"kocsiba egy 70 cm hosszú pajszer"
...hogy fér el a Suzukidban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!