A rendőrségnek mi a **** baja van a telefonálással vezetés közben?
Kérdeztem ismerősöm aki rendőr, és Ő sem tudja pontosan, csak azt mondta ez a törvény, és kész.
Most arra tippeltem, meg ismerőseim is, hogy
1. fél kézzel fogod a kormány
2. a telefonálásra figyelsz, és nem indexelsz, meg ilyesmi.
3. a telefon kitakarja a fél szemedet.
De, akkor most mi is a baj vele?
Ismerősöm nem is telefonált, csak a kezébe vette a telefont, és meglátta egy rendőr, és megbüntette. De, oda se rakta a füléhez, csak a kezében volt.
Most mi az igazság?
a rendőrségnek az a baja, hogy megszeged a kreszt
a kreszbe meg azért került be, mert a mobilozók sok balesetet csináltak
az ismerősöd meg jogosan kapott büntetést
Áááh, már értem!
De, akkor ennyi erővel vessék ki a sminkelésre, a hamburgerevésre, a kóla ívásra is.
Nem egy embert látok vezetés közben étkezni, illetve nem egy nőt vezetés közben kihúzni a szemét...
Jaa, hogy egy ételre, szépétkezési eszközre nem lehet szabályt írni?
Értem.. Vagyis nem, egy telefon miből térne el egy kólától, hamburgertől...
igaz még friss jogsis vagyok, multkor telefonról akartam zenélni a kocsiba(rádióba 3,5-ös jack bele, telefonba bele, és telefonon 2 gombot kell nyomni, de inkább megálltam egy buszmegállóba, és megvolt oldva 10 mp alatt...
ha meg telefonálni kell akkor vagy összekötős módszer, vagy ha velem van anyám az ő telefojáról mert van hozzá bths
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni:
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E
akinek ez sem elég azt csak sajnálni tudom...
Van akinek ezek a videók sem segítenek!:(
Ha jól hallottam régebben, van olyan ország, ahol egyáltalán nem lehet telefonálni, még kihangosítóról sem. Vagy csak be akarták vezetni?
Mindegy, a lényeg, hogy én teljesen betiltanám. Nem egy ismerősöm van, aki annyira nem tud két felé figyelni, hogy telefonálás közben képes rossz felé menni... Kérdem én: akkor hogy figyel oda a környezetére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!