Mikor mondhatom el, hogy tudok autót vezetni?
Mert az oktatóm szerint, az, hogy van jogsim, csak azt jelenti, hogy egyedül vezethetek, de nem azt,m hogy tudok is.
Akkor mennyi kilométert, kell vezetnem, hogy elmondhassam, ha megkérdezik, hogy "tudsz vezetni", és elmondhassam, hogy igen, tudok.
Felengedem a féket ;)
Amúgy meg ember nincs aki felengedné, jobb ha tudod ;) Nem véletlenül találták ki az ABS-t ;)
Nem teljesen mindegy, hogy blokkol a kerék vagy gördül, ha egyik esetben sem, sőt, oldalirányban sincs semmi tapadása? Lehet ott neked ABS meg ESP, akkor is búgócsiga lehet az kocsiból.
Amúgy meg bőven elég, ha megnézel pár videót a hirtelen lefagyott utakról. Vadiúj autókkal csúsznak le/vissza a domboldalakon, egymásba. Na, mit ért az ABS?
Úgy öcsi, hogy jár a szád, és mazsola vagy. Folytatva a gondolatsorodat, felengeded a féket és beleszálltál az előtted fékezőbe, esetleg fel is borultál, gratulálok. Ennyit arról, hogy te tudsz vezetni.
ABS... Nem minden autóban van ABS, mégse töri velük mindenki össze magát, maximum a magadfajták.
"Amúgy meg ember nincs aki felengedné, jobb ha tudod ;)"
Ezért mondom, hogy mazsola vagy, mert ezt a mondatodat el is hiszed.
Az élő példa én vagyok, aki csak kapizsgálom a szocializmusban megszerzett jogosítványommal, és sokszázezer kilóméteremmel a vezetést, én felengedtem a féket sok esetben az autóimban, amiben nem volt ABS, meg menetstabilizátor, meg mindenféle elektromos kényelmi szar.
Erről ennyit öcsi.
Csatlakozom...Nekem már eszembe sem jut fékezni csúszás közben.Igaz,két telet végig kézifékeztem,de asszem megérte.
A paradoxkollégának meg annyit,hogyha naponta nem döglenénk meg az utón többen is,(de beleérthetjük a súlyos vagy könnyebb személyi sérüléssel vagy anyagi kárral járó baleseteket),akkor mondhatnánk,hogy tudunk vezetni.De,amíg a hiperszuper mercit képesek felnyársalni egy szalagkorlátra,addig igenis megállja a helyét a vezetési tudás hiánya.
Én az átlagosnál jóval dinamikusabban vezetek,ami azt is jelenti,hogy megtalálom azokat,akiket az átlagtempós nem,mert nem éri utol.És már nemigen lepődök meg,de igen fura dolgokat művelnek jónéhányan,akiket megszállt Senna szelleme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!