Biztonsági öv miatti birság mennyi?
Figyelt kérdés
nem kapcsoltam be az övem,de az utasom se(barátnőm).Volt egy patkázásom és nekimentem egy villanyoszlopnap.Éjjel volt.A karom megsérült és mentöt kellett hivni.Jött a rendőr meg a tüzoltok is.Befejeltük a szélvédőt,de nem törött ki.Oké,büntetés,fizetem.(szüleim adnak kölcsön)De barinőm rossz anyagi helyzetben van.A szüleim nem szeretik őt neki nem segitenek.Most halt meg faterja meg a huga,Anyuja munkanélküli,albérletbe laknak ő minimált keres 2 müszakban.Van hitelük,mert az apja adósságot hagyott rájuk.Mennyi büntire számithat vagy őt megbüntetik azért,mert az öv nem volt becsatolva?2011. szept. 4. 20:35
11/15 A kérdező kommentje:
Mivel balesetet csináltam és igy derült ki,hogy az ő öve nem volt bekötve ezért 30e ft-ig számolhat az összeggel?ez lehet 20 vagy 25 de akár 10 vagy 15e is?
2011. szept. 4. 21:09
12/15 anonim válasza:
Ahogy írtad, lakott területen történt, így 15 ezer Ft lesz.
13/15 anonim válasza:
Rogzitette jegyzokonyv hogy nem volt bekotve az ove? Mert ha nem, akkor nem hiszem hogy utolag ezzel is szemetkednenek, eleg buntetes neked az a torott kar...
Arra esetleg nem gondoltal hogy te fizesd az ovet? Mondjuk dolgozz egy kicsit pl..
14/15 anonim válasza:
Hagyod, hogy barátnőd fizesse a csekket?
15/15 A kérdező kommentje:
Kiderült a dolog:semmit se kell fizetnie,de már össze kurta volna.Már nem a barátnőm,miután 3 pasi is végigment rajta és még a büntit is meguszta!!!!
2011. okt. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!