Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biztonsági öv miatti birság...

Biztonsági öv miatti birság mennyi?

Figyelt kérdés
nem kapcsoltam be az övem,de az utasom se(barátnőm).Volt egy patkázásom és nekimentem egy villanyoszlopnap.Éjjel volt.A karom megsérült és mentöt kellett hivni.Jött a rendőr meg a tüzoltok is.Befejeltük a szélvédőt,de nem törött ki.Oké,büntetés,fizetem.(szüleim adnak kölcsön)De barinőm rossz anyagi helyzetben van.A szüleim nem szeretik őt neki nem segitenek.Most halt meg faterja meg a huga,Anyuja munkanélküli,albérletbe laknak ő minimált keres 2 müszakban.Van hitelük,mert az apja adósságot hagyott rájuk.Mennyi büntire számithat vagy őt megbüntetik azért,mert az öv nem volt becsatolva?
2011. szept. 4. 20:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mivel balesetet csináltam és igy derült ki,hogy az ő öve nem volt bekötve ezért 30e ft-ig számolhat az összeggel?ez lehet 20 vagy 25 de akár 10 vagy 15e is?
2011. szept. 4. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, lakott területen történt, így 15 ezer Ft lesz.
2011. szept. 4. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Rogzitette jegyzokonyv hogy nem volt bekotve az ove? Mert ha nem, akkor nem hiszem hogy utolag ezzel is szemetkednenek, eleg buntetes neked az a torott kar...

Arra esetleg nem gondoltal hogy te fizesd az ovet? Mondjuk dolgozz egy kicsit pl..

2011. szept. 5. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyod, hogy barátnőd fizesse a csekket?
2011. szept. 6. 09:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Kiderült a dolog:semmit se kell fizetnie,de már össze kurta volna.Már nem a barátnőm,miután 3 pasi is végigment rajta és még a büntit is meguszta!!!!
2011. okt. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!