Pakolóból kitolató autó vs biciklis, meg kell állnom?
Kérdező..
Nem fikázni akarlak,vagy ilyesmi,és ne sértődj meg,de hogy a fenébe lehet úgy biciklizni közúton,hogy az alapvető KRESZ szabályokat sem ismered?
Jobb később,mint soha alapon,szerintem vegyél egy KRESZ könyvet!!Nem fog ártani,hidd el!!
" Biciklis KRESZ-t már olvastam, többibe nem akarok egyenlőre belemélyedni, van elég tanulni valóm így is." Ha közlekedni akarsz, akkor bele kell mélyedni. Hogyan közlekedsz, ha nem ismered a rád vonatkozó szabályokat? Ez legyen az első tanulni valód! Látod, most sem voltál tisztában az elsőbbségeddel...
Ne érts félre, nem b***ogatásból írtam, hanem azért, mert normális esetben a többi közlekedő is ennek ismeretét/betartását feltételezi és ellenkező esetben könnyen baj lehet...
Igen elsőbbséged van , elinduló járműnek minden esetben kötelező elsőbbséget adnia mindenkinek , arról nem is beszélve , hogy az elindulást minden esetben irányjelzéssel kell jelezni (na de azért ilyen nagy elvárásink ne legyenek egy Autóssal szemben , ők nem akárkik)
Gyakran biciklizek , de van jogsim is , de egyszerűen hihetetlen , hogy mennyi kulturálatlan autós van. Kicsit gáz mikor egy egyenrangú útkereszteződésnél , hamarabb tudom , hogy kinek van elsőbbsége mint ő , de hát ez van.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!