FGN Helmet márkájú bukósisakról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy aukciós oldalon találtam 3.990Ft-ért de nem tudom eldönteni,hogy ez egy jó sisaknak mondható-e.Vagy,mint minden olcsó dolog leves.2011. aug. 2. 01:06
1/5 anonim válasza:
Jó sisak 4 rugóért???
Még bringára se.
Egy valamirevaló bukó 50-től indul.
"Ez van Srácok..."
:D
2/5 anonim válasza:
Sok okos ember, aki szerint egy jó bukó 50től kezdődik... Igen, aki olyan nagy szinten űzi, hogy autópályán meg mindenhol 200-300al rohangál a hayabusháján, annak már tényleg dukál egy minőségi sisak. De aki megy 50-60al 50es robogójával meg simójával, annak mindegy mi van a fején, csak fedje be az egészet és az fogja fel az esetleges ütődést, ne a fejed. Max annyi, hogy ezek egy eséstől szétrepednek, törnek és aztán mehet a kukába. Na és a másik amit a sok okos mond... Nem, nem áll a fejedbe ha széttörik, ugyanis ez nem üveg, hanem műanyag és ott van a bélés is még.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen sisakom van. Inkább akkor egy SPY portugál sisakot vegyél. Nekem kopik a festék róla, a plexinél a csaver széttört. Annyira jó ez a sisak hogy a rendőr ne állitson meg.
4/5 anonim válasza:
Tessék itt egy teszt az FGN HELMET nevű 4000Ft.-os bukóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!