Új motort kellene beépíteni a golf 2-esembe! Milyen motorok jók ebbe a típusba 84'-es. Más típusok beépítése lehetséges-e. Melyek ezek. Ha más márkájú autók motorját beépítik akkor érdekelne hogy milyeneket! Az anyagi vonzata is érdekelne?
1984-es 1.3 benzines diesel-ből lett átalakítva.
minimum 1.6-os benzinest akarnék!
Ha más márka motorját akarod beépíteni,akkor ugytudom hogy átalakítási tervet kell készíttetni,és ilyenkor a műszaki vizsga van,akkor is ha még előtte érvényes volt a műszakid.Fél milla alatt szerintem nem jön ki a dolog,lehet keveset is mondok.Szerintem akkor inkább vegyél egy nagyobb motort bele,golf 2esét,de lehet hogy akkor is műszakiztatni kell.
Ha erősebb vasat szeretnél,inkább add el a meglévőt,és vegyél másikat,mert az 1.3benzinesnél a fékek és a futómű is átalakításra szorulna a plusz lóerők miatt.
Szerintem nem éri meg vele bajlódni,ha csak nem ez a mániád,és sok kidobni való pénzed van:)
Akkor marad vw motor.
Szerintem nem kell a fékeket meg a futóműt bántani,mert
GTD volt előtte.ha 1.6 golf 2-est akarok akkor a motorkódot figyelni kell vagy nem.Műszaki amúgy is kell!
Nem számít a motorszám? Esetleg ha puszipajtásod minden rendőr. Nekem szedték már szét útszélén a kocsimat, minden lehetséges számot átnéztek, végigkutatták a kocsit van-e nálam valami hmmmm...
Az EU-s irányelvek szerint csak az alvázszámot tartanák nyilván, de Magyarországon még fontos a motorszám.
Átalakítási engedély nélkül tudtommal csak azonos motorkódút tehetsz bele átalakítási engedély nélkül, minden máshoz kell engedély. De ha első kézből érdekel info, akkor hívd fel a területileg illetékes NKH irodát.
Egyébként hivatalosan lett dízelből benzines?
Illegálisan bármit lehet: egy ismerősöm belepakolt egy I-es Golf kabrióba TT motort és váltót + valami másik VW alól a sportfutóművet. Persze P-s rendszám van rajta, esélytelen lenne forgalomba helyezni így.
Uhh!
Azonos motorkóddal létezik 1.3 - 1.6 - 1.8 ?
Reg díj meg minden.(Magyarisztán)
Motorkódot max a műszakin nézegetik nem?
A rendőr fogja oszt elkezd a motortérben keresgéli?
Jól látható helyen van a motorkód?
Hmmm....igen ez nekem is megfordult a fejemben.
Lepapírozni hivatalosan ezt az egészet 100.000ft-os nagyságrendű ügy lenne ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!