Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vasúti átjáró előtt eltud...

Vasúti átjáró előtt eltud romlani egy autó?

Figyelt kérdés

Sokan leállítják az autójukat, ha lezár a sorompó, és csak akkor indítják be, ha felmegy.

Mi van akkor, ha ott állok, és leállítom az autót, és nem indul utána be?

És mögöttem vagy 60-70 kocsiból álló soralakul ki?

kifognak kerülni? Mert nem hiszem, hogy 70 autó elkezd majd vissza tolatni.

Történt már ilyen valakivel, valaki látott már ilyet?

2011. júl. 30. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
kikerülnek
2011. júl. 30. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:

És ha tök rám álltak, és mindenki más is?

Akkor majd egyesével vissza tolatnak?

2011. júl. 30. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Ennyire nem bízol az autódban?

Ne is menj vele.

Ha nem indul el akkor ki fognak kerülni, nem problémáznak ezen.

2011. júl. 30. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Olyan autóval, amiben nem vagy biztos, hogy el lehet inditani, ha egyszer leállitottad a motort, nem szabad használni.
2011. júl. 30. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

előrébb tolod pár métert, vagy segítenek ha menni akarnak, vagy beteszed sebességbe és indítózol 1 kicsit, hogy előrébb rángassa magát...

én a gödöllői Hév-nél jártam így de ott 4 sávos az út, meg szerencsére volt jobb kéz felől 1 kis utca, oda betoltuk a kocsit (az üzemagyag szivattyú döglött meg)

2011. júl. 30. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja neeem, nem rólam lenne szó.

A kocsimnak semmi baja, jó állapotban van!

Csak még sosem láttam ilyet, és azért kérdeztem, hogy ilyenkor mit csinálnának.

2011. júl. 30. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
vidd el szerelőhöz.. az a tuti
2011. júl. 30. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi jártunk így. Nyaralni indultunk. Kedves volt az egyik kocsiban ülő pár, segítettek, betoltuk a kocsit, elindult. Aztán egy hosszú pirosnál megint ugyanez.

Kicsi voltam még, és nagyon féltem, hogy rossz a kocsi. Mert azért nem mondtuk le emiatt a nyaralást. Apukám azt mondta, "nem az a baj, ha nem indul el az autó, hanem ha nem áll meg". Onnantól végig azon paráztam, mikor romlik el a fék :D:D

2011. júl. 30. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez nekem is para,nade azért mégsem fogom 3-4 percig járatni a motort.Igazából sokkal nagyobb para,amikor nem áll meg az autó a sorompó előtt:D

Én láttam már olyat,hogy két baromamrcú egy időben úgy gondolta,hogy átmegy a vonat előtt,csak az volt a bibi,hogy egymásnak szembe mentek:DAz egyik már benn volt az átjáróban,a másik meg akkor ért oda.Annyira beparáztak,hogy mindketten visszatolattak.Úgy megzavarodott az,amelyik már bent volt,hogy alig talált visszatolatni a sávjába.Egyik sorbanálló kiszállt az autójából és tapsolni kezdett nekik,akkor néhányan villogtatni kezdtek meg dudálni:D

Nagy mákja volt,mert még messze volt a vonat.Nem tudom,ha látótávba van,akkor leblokkol-e,bár akkor valahogy kirángattam volna az autóból.

Nagy az Isten állatkertje,sok nagy állat elfér benne!

2011. júl. 30. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Marhabonyolult előrébb tolni a kocsit,hogy ki tudjanak kerülni..

Én mondjuk önindítóval átcammognék az átjárón.:)

2011. aug. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!