Vasúti átjáró előtt eltud romlani egy autó?
Sokan leállítják az autójukat, ha lezár a sorompó, és csak akkor indítják be, ha felmegy.
Mi van akkor, ha ott állok, és leállítom az autót, és nem indul utána be?
És mögöttem vagy 60-70 kocsiból álló soralakul ki?
kifognak kerülni? Mert nem hiszem, hogy 70 autó elkezd majd vissza tolatni.
Történt már ilyen valakivel, valaki látott már ilyet?
És ha tök rám álltak, és mindenki más is?
Akkor majd egyesével vissza tolatnak?
Ennyire nem bízol az autódban?
Ne is menj vele.
Ha nem indul el akkor ki fognak kerülni, nem problémáznak ezen.
előrébb tolod pár métert, vagy segítenek ha menni akarnak, vagy beteszed sebességbe és indítózol 1 kicsit, hogy előrébb rángassa magát...
én a gödöllői Hév-nél jártam így de ott 4 sávos az út, meg szerencsére volt jobb kéz felől 1 kis utca, oda betoltuk a kocsit (az üzemagyag szivattyú döglött meg)
Ja neeem, nem rólam lenne szó.
A kocsimnak semmi baja, jó állapotban van!
Csak még sosem láttam ilyet, és azért kérdeztem, hogy ilyenkor mit csinálnának.
Mi jártunk így. Nyaralni indultunk. Kedves volt az egyik kocsiban ülő pár, segítettek, betoltuk a kocsit, elindult. Aztán egy hosszú pirosnál megint ugyanez.
Kicsi voltam még, és nagyon féltem, hogy rossz a kocsi. Mert azért nem mondtuk le emiatt a nyaralást. Apukám azt mondta, "nem az a baj, ha nem indul el az autó, hanem ha nem áll meg". Onnantól végig azon paráztam, mikor romlik el a fék :D:D
Mondjuk ez nekem is para,nade azért mégsem fogom 3-4 percig járatni a motort.Igazából sokkal nagyobb para,amikor nem áll meg az autó a sorompó előtt:D
Én láttam már olyat,hogy két baromamrcú egy időben úgy gondolta,hogy átmegy a vonat előtt,csak az volt a bibi,hogy egymásnak szembe mentek:DAz egyik már benn volt az átjáróban,a másik meg akkor ért oda.Annyira beparáztak,hogy mindketten visszatolattak.Úgy megzavarodott az,amelyik már bent volt,hogy alig talált visszatolatni a sávjába.Egyik sorbanálló kiszállt az autójából és tapsolni kezdett nekik,akkor néhányan villogtatni kezdtek meg dudálni:D
Nagy mákja volt,mert még messze volt a vonat.Nem tudom,ha látótávba van,akkor leblokkol-e,bár akkor valahogy kirángattam volna az autóból.
Nagy az Isten állatkertje,sok nagy állat elfér benne!
Marhabonyolult előrébb tolni a kocsit,hogy ki tudjanak kerülni..
Én mondjuk önindítóval átcammognék az átjárón.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!