Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 1 hónapos jogsival korai...

1 hónapos jogsival korai Budapesten vezetni?

Figyelt kérdés

Mármint egyébként nem odavalósi vagyok,de jönne velem kísérő.Elsősorban a sűrű forgalom miatt kérdezem.

Szerintetek nem korai?

(A városban,ahol lakok,koránt sincs akkor forgalom,mint Pesten...)

2011. júl. 25. 19:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem,miért félsz a pesti forgalomtól...

A rengeteg lámpás kereszteződésen,és a dugókon kívül semmiben sem különbözik más nagyvárosokétól..

Jah..van egy alagút is,bocsi...:D

2011. júl. 26. 14:24
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"semmiben sem különbözik más nagyvárosokétól.. "

Ha pl Bécset, vagy Münchent érted nagyvárost, akkor esetleg. Ha magyarországi egyéb városokat, akkor nem igaz. Én Szegeden tanultam, most Pesten élek, és tapasztaltam a különbséget!

2011. júl. 26. 16:02
 23/30 anonim ***** válasza:
53%

Úgy lenne teljes és elfogadható a válaszod,ha fel is sorolnál néhány különbséget..

Én 93'óta vezetek Bp-en,sokszor voltam Szegeden is,de ugyanaz a káosz megvan ott is,sőt...

2011. júl. 27. 09:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
1hónapos jogsíval meg egy szakadt :-)trabival vágtam bele Budapest forgalmába.Én munkámból kifolyolag mentem és megyek mai napig Budapesten.Jó buli probáld ki,nem bántam meg kellet hogy kiprobáljam.Így tanulsz meg vezetni,nem a föld úton.Egy Trabis:-)
2011. júl. 27. 16:08
 25/30 anonim ***** válasza:
48%

20:49 "de aki nem a pesti bunkókhoz szokott, az legyen óvatos, vagy tegyen félre temetésre"

Na ennyit a nagytudású,ugyanakkor szerény és aranyos vidékiekről...

2011. júl. 27. 18:07
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem nyert - pesti vagyok
2011. júl. 27. 18:41
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Én is most tanulok vezetni Szegeden, igazolom a leírtakat ...
2011. júl. 28. 17:29
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

18:41 "Nem nyert - pesti vagyok"

Az,hogy most éppen hol laksz,mitsem változtat rajtad :D

2011. júl. 28. 18:08
 29/30 anonim ***** válasza:
51%

Ha tudod a gyakorlatban alkalmazni a kreszt,szerintem menj nyugodtan. Sőt inkább most friss kresz tudással,mint 2év múlva egy megkopott kresz tudással.

Én nagyon szeretek Budapesten vezetni,bár nagyon kerületfüggő a dolog. A II.ker.-ben vigyázz a DT rendszámú autókkal,/valamikor arabok,vagy csíkszeműek vezetik/mert lehet hogy szabadnapos a sofőr,és a terepjárós nénikkel is,mert nemcsak az autót vette nekik a férjük,hanem a jogsit is. Parkoló autók mellett hagy megfelelő oldaltávolságot,mert néha hirtelen eléd nyílik az ajtó,vagy esetleg irányjelző nélkül elindul. Bármilyen atrocitás ér,/átdudálnak,anyáznak vagy integetnek/ne vedd fel a kesztyűt,mosolyogj és ne foglalkozz vele.

2011. júl. 30. 22:03
 30/30 anonim ***** válasza:
58%
a hagyj-ból lemaradt a j betű,elnézést
2011. júl. 30. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!