1 hónapos jogsival korai Budapesten vezetni?
Mármint egyébként nem odavalósi vagyok,de jönne velem kísérő.Elsősorban a sűrű forgalom miatt kérdezem.
Szerintetek nem korai?
(A városban,ahol lakok,koránt sincs akkor forgalom,mint Pesten...)
jáááj uramisten, ezek a pösti népek
nekem itt kell majd forgalmi vizsgáznom, annyira nem fosok.
Legyél férfi, vállald be, villants a csajoknak :DDDD
tényleg ne félj, nem fogok kilépni eléd a zebrán. cserkészbecsszó!:$
"nekem itt kell majd forgalmi vizsgáznom"
Úgy könnyen vagy nagylegény, hogy előtte órákat gyakoroltál pesten, oktató mellett, de aki nem a pesti bunkókhoz szokott, az legyen óvatos, vagy tegyen félre temetésre.
"aki némi rutinnal rendelkezik, igaz nem bp-n"
Egy hónapos jogsit némi rutinnak nevezni...
Majd rájössz.
Rendben van okoskám: )
Biztosan az 1 hónapos tapasztalat még kevesebb, mint a semmi.
befejeztem, ez nem erről szól
Valaki emlegette Szegedet...
Én Szeged mellől költöztem fel Pestre, Pesten tanultam meg vezetni, és sokkal jobban szeretek Pesten vezetni, mint Szegeden. Én azt vettem észre, hogy a pesti sofőrök előzékenyebbek sokkal, mint pl. Szegeden! Persze vannak idióta vadbarmok, akik sz.rnak a világra magasról, de ilyenek mindenhol vannak.
Ha bízol magadban, és nem zavar, ha rád dudálnak, vállald be nyugodtan! Ha kicsit bizonytalan vagy, akkor nem biztos, hogy sikerélményed lesz, mert azért nem árt észnél lenni, és gyorsan kell reagálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!