Szerintetek most vigyem magammal a téligumit Ausztriába?
Bocsi, de hülyén tettem fel a kérdést.:)
Arról van szó hogy talán augusztusba dolgozni megy 6 hónapra Ausztriába és az autón ugye most nyárigumi van és a téligumit felnivel együtt vigyem magammal??
Elvégre nem fogok venni ott, ha itthon van nekem és még ha el is viszem magammal egy csomó helyet elvesz az autóba és aztán pedig a nyárigumit fogom tárolni az autóban mert hát nincsen hol tárolni.
Légyszi mondjatok valami ötletet hogy mit csináljak most ezzel a sok gumival.D
De tényleg.:) És erre csak most gondoltam hirtelen.:)
Ausztria nincs olyan messze, hogy 6 hónap alatt ne tudnál hazajönni párszor.
Mondjuk 2 hónap után hazajössz, itthon lecserélteted a gumikat és a télivel mész vissza.
Hát elvileg lehetne, de a nyárit is fogom küldeni haza?
Nem tudom és valahogy megoldom, azért köszi.:)
Tényleg a pótkerékre nem is gondoltam.:D
Köszi és egy gumival kevesebb már.:D
Tedd fel a téli gumit és menj ki azzal. Nem hiszem, hogy kocsis megbízatásod lenne ott a leírtak alapján. Állni meg teljesen mind egy, hogy melyik gumin áll a kocsi. ( Nem rosszindulatból írom. )
Én most is télivel járok, mivel nem nagy távolságokat autózom naponta. Nem forrósodik fel és így kevésbé kopik. Max zajosabban megy a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!