Milyen téligumit vesztek, hol és mennyiért?
12:43 vagyok
"én használtat nem vennék. nem tudhatod hogy mennyi idős, meg hogy hogyan volt használva. pl a belső sérüléseket szerkezeti sérüléseket nem láthatod"
azt tudhatod hogy mennyi idős mert a guminak az oldalán feltüntetik a gyártási évét és egy normális ember 5 évnél idősebb gumit nem vesz!Én 2009 es évjáratút vettem 90-95% állapotúak!Szerintem még egy 2-3 éves guminál nem szabadna szerkezeti sérülésnek lennie csak akkor ha hibás futóműre rakták vagy olyan ütést kapott (pl útszegélyre vagy másnak csapódott)hogy esetleg még a felni is megsérült.Esetleg úgy lehet hibája de ha csak simán használták akkor még egy 3 éves gumi is nyújthat olyan védelmet,tapadást mint egy 1 éves.
Ezt sok gumistól lehet hallani,pl. az előttem írónál,hogy Michelin termék. Netán ez is rá van írva a gumira? Nem kell elhinni az ilyen vevőcsalogató bepalizós dumákat,mert ezek csak a gumisok zsebeit gazdagítja. Megveszed az ilyen gumikat olyan áron,hogy kb 5000ft-tal kellett volna többet kiadnod egy igazán minőségi 1000x tartósabb gumiért.
Ja,miután elmégy a gumistól,jót röhög a markába,hogy fogott megint egy "verebet".
Egy Michelin-hez hasonló Kormorán gumi között nemcsak anyagi különbségek vannak,úgy 10000ft-tal hanem minőségileg is óriási az eltérés. A Michelinhez mint gumióriáshoz lehet,hogy tartoznak kisebb alvállalkozások egyéb névvel,de a minőség és a tartósság szempontjából semmiképpen sem ugyanaz.
rbaby!
Ha Te is egy igazán tartós,kényelmes csimmát akarsz venni magadnak,gondolom nem a kínaiban veszed meg!?
Az autónál is így van,nem mindegy miken gurul a hóban fagyban.
Michelin termék annyit jelent hogy a Michelin eladta a technologiát meg mindent egy kisebb cégnek.
Azt a technologiát amit ő (nem akarok hülyeséget írni ide) x éve használt.
Nyilván a nagyobb cégek pl a Michelin is többet tud tesztelni fejleszteni.
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!