Kikerülni és előzni nem ugyan az?!
Figyelt kérdés
A kreszt gyakorlom itthon egy programmal...és megakadtam, kikerülni előzni nem értem mi a különbség! Előre is köszi.2011. júl. 1. 20:48
11/14 anonim válasza:
Én a második hozzászóló vagyok. Azért nem helyes,mert a kikerülés is járhat irányváltoztatással,illetve terelő vonal átlépésével. Pl: gyalogosok zárt csoportja,vagy egy két nyomon haladó kézikocsi. Mégsem előzés mert nem járművek.
Csupán ezért tévedés amit írtál.
Az oktatónak teljesen igaza van.
13/14 Лада válasza:
mondoshawan: ez gonosz volt...
ha egyenes úton az úttest közepén 40-nel haladó villamos mellett te 50-nel elhaladsz, akkor megelőzöd, anélkül, hogy a legkisebb mértékben is irányt változtatnál
14/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:26
Neki írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!