Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha megállít a rendőr pl...

Ha megállít a rendőr pl telefonálás miatt, akkor ha azt mondom h nem ismerem el h telefonáltam akkor milesz?

Figyelt kérdés
Mikor megállít vaalmi szabálysértésért akkor mindig megkérdezik h elismereme. Ha azt mondom nem akkor mit tesz?
2011. jún. 30. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A telefonszolgáltatót ilyesmi miatt nem keresi meg a sündőrség, meg ez csak közvetett bizonyíték lenne, hogy a neveden lévő telefonon éppen volt forgalmazás a kétes hitelességgel rögzített időpontban. A telódat meg akár otthon is hagyhattad.

A tányérsapkások általában többen vannak és egybehangzóan tudják állítani, hogy láttak mobilozni. Itt bukik meg a nem elismerés.

2011. júl. 1. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Hatalmas hülyeséget írtál! Gratulálok!
2011. júl. 2. 17:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem itt, m elvileg ez az oldal arra való...
2011. júl. 4. 10:10
 14/15 anonim válasza:
Hanem zebrán megyek át, és elkap egy rendőr, de nem ismerem el, akkor mi lesz? mert nem tudja rám bizonbyítani.Ugyanis nincs kép vagy video. Szóval ilyenkor mivan? beidéz bíróságra? vagy mi? De akkor se nyerhet. Meg szerintem ilyenekkel nem foglakoznak
2011. júl. 12. 13:49
 15/15 anonim válasza:
Ha nincs bizonyíték, akkor van hogy a rendőrök se akarnak abból cirkuszt, átvizsgálják a kocsit, és megbüntetnek 2x annyira, csak másért. De van azon a telefonon kihangosító, meg vehetsz azt a ,,blútuszos" vezeték nélküli fülhallgatót. Hidd el olcsóbb, mint ha meghúznak 3x. A telefonszolgáltató meg az ügyészségnak adja ki csak, és nekik is csak bíróági végzéssel, vagy pl. gyilkosságok, terrortámadások, egyéb vészhelyzetekben a rendőrségnek is.
2012. júl. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!