Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 3. forgalmi vizsgád előtt...

3. forgalmi vizsgád előtt mennyire izgultál?

Figyelt kérdés
Én már teljesen kivagyok idegileg :( mert már szinte minden tartalékolt pénzem ráment. ha most is megvágnak én nem tudom mihez kezdjek :( :(
2011. jún. 16. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Semennyit. 1.re átmentem ;)
2011. jún. 16. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem rosszul közelíted a kérdést. Miért is kellene izgulnod??? Ha már harmadszor leszel ott, akkor semmilyen meglepetés nem érhet. Akkor minek izgulni? Ott leszel megcsinálod amit kell, legjobb tudásod szerint és lesz jogosítványod.
2011. jún. 17. 06:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg azokat a hibákat végiggondolni, amik miatt nem sikerültek az előző vizsgáid.

Nekem azt mondta az oktatóm, hogy elsősorban fejben kell készülni. Végiggondolni mi az, ami jól megy és mi az, ami nem. Hol vannak a vezetésedben azok a tipikus pontok, ahol elszúrod. Miért? Hogyan lehet javítani?

Egyébként miért nem sikerült? Túl sok volt a hibavonal, vagy csináltál egy nagy bukást jelentő hibát?

2011. jún. 17. 18:27
 4/12 A kérdező kommentje:
mondjuk azt , hogy az oktatóm látta rajtam hogy nem tud egy csomó pénzt leakasztani rólam és így baszogatni kezdett.
2011. jún. 17. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Vagy csak szimplán kretén vagy.
2011. jún. 17. 19:29
 6/12 A kérdező kommentje:
megnéznélek , hogy személyesen ezt kibírnád e nyögni. vagy csak dadognál azt sem tudnád mitévő légy szerencsétlen torllkodj máshol
2011. jún. 17. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
És akkor miért nem váltottál oktatót?
2011. jún. 17. 20:06
 8/12 Chuck válasza:

Hát én elsőre átfutottam mindenen(ehhez van 1 sztori is)..

Ha meg be akart volna húzni oktató(kizárt, "haver", ismerős a srác),elsőnek elküldtem volna az *******, és keresek mást...

2011. jún. 17. 21:04
 9/12 ekeke ***** válasza:
48%

Nyilt titok, hogy valamikeppen jattolni kell. Mar az elson atmehettel volna akar, ha vagy kisse tobb orat veszel es biztosabban levizsgazol, es jattolsz.

En az oktatonak az elektromos kapunyitojat csinaltam meg, egyelore 400000 km van bennem motoron es kocsiban, kek villogos papir, stb. Persze 12 eves korom ota vezetek:)

2011. júl. 3. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugyan. Menjetek már ezzel a jattolással. Én senkinek sem fizetem plusz pénzt és simán átmentem.

Kezdem azt hinni, hogy azok jönnek állandóan a zsebbe dugott borítékkal, akik nem tudnak vezetni, tehát természetesen megbuknak vizsgán, aztán meg anyázzák a vizsgabiztost meg az oktatót.

2011. júl. 4. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!