3. forgalmi vizsgád előtt mennyire izgultál?
Próbáld meg azokat a hibákat végiggondolni, amik miatt nem sikerültek az előző vizsgáid.
Nekem azt mondta az oktatóm, hogy elsősorban fejben kell készülni. Végiggondolni mi az, ami jól megy és mi az, ami nem. Hol vannak a vezetésedben azok a tipikus pontok, ahol elszúrod. Miért? Hogyan lehet javítani?
Egyébként miért nem sikerült? Túl sok volt a hibavonal, vagy csináltál egy nagy bukást jelentő hibát?
Hát én elsőre átfutottam mindenen(ehhez van 1 sztori is)..
Ha meg be akart volna húzni oktató(kizárt, "haver", ismerős a srác),elsőnek elküldtem volna az *******, és keresek mást...
Nyilt titok, hogy valamikeppen jattolni kell. Mar az elson atmehettel volna akar, ha vagy kisse tobb orat veszel es biztosabban levizsgazol, es jattolsz.
En az oktatonak az elektromos kapunyitojat csinaltam meg, egyelore 400000 km van bennem motoron es kocsiban, kek villogos papir, stb. Persze 12 eves korom ota vezetek:)
Ugyan. Menjetek már ezzel a jattolással. Én senkinek sem fizetem plusz pénzt és simán átmentem.
Kezdem azt hinni, hogy azok jönnek állandóan a zsebbe dugott borítékkal, akik nem tudnak vezetni, tehát természetesen megbuknak vizsgán, aztán meg anyázzák a vizsgabiztost meg az oktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!