Mennyi az esély rá, hogy sikerülni fog 3. -ra a forgalmi vizsgám?
Figyelt kérdés
Első bukásom jogos volt. Második meg egyáltalán nem mert egy kötekedős fa.sz volt a VB. Jól vezetek, de lassan már az a maradék önbizalmam is elveszik :(2011. jún. 12. 10:31
2/6 Draug válasza:
Tanulj a hibáidból, ne idegeskedj, csak lazán! Figyelj oda, és menni fog! ;)
3/6 anonim válasza:
menni fog 3-dikra már szinte biztos, ha jól vezetsz, tudod kell nekik a pénz, ezért elsőre szinte senkit sem engednek át, meg persze attól is függ milyen szemét a vizsgáztató
4/6 anonim válasza:
Engem elsőre átengedtek. De egyébként vagy sikerül vagy nem.
5/6 anonim válasza:
A kenopenz mennyisegevel egyenes aranyossagban no.
6/6 anonim válasza:
ez csakis rajtad múlik (rajtam egy cseppet sem) ;)
Ne legyél feszült...ne legyél ideges! Ahogy az én oktatóm is szokta mondogatni: mindig előrébb kell gondolkodni!!!! (belátod az útszakaszt és nézz körül milyen a forgalmi helyzet...úgy gondolkodj)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!