Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi értelme van a jobb-kéz...

Mi értelme van a jobb-kéz szabálynak kis utcákban?

Figyelt kérdés

Amikor lelassítok, vagy megállok, hogy meggyőződjek arról, hogy nincs nem jön senki a jobb kéz felől, addigra úgy bemegy az autó orra, eleje hogy ha jönne is autó, nem férne el előttem.

Mert olyan keskeny utcák vannak, meg bokor is van, és mikor lelassítok, hogy belássam az utcát, addigra az autóm az út nagy részét elállja, szóval aki onnan jönne autóval nem tudna tovább menni, hacsak nem tolatok vissza, vagy megyek tovább.

Akkor mi értelme ennek a szabálynak?

2011. jún. 5. 18:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na igen...Csatlakozom előttem szólóhoz...Pl. tunéziában annak van elsőbbsége,aki előbb odaér a kereszteződéshez,körforgóhoz.Igaz,szinte az összes autó meg van zúzva,de ez betudható annak,hogy mennek keresztbe kasul az utakon,ahogy éppen kedvük tartja.De az autók haladnak a csúcsforgalomban is,pedig egy pest méretű városban voltam.
2011. szept. 11. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!