Sofőr mellett lehet alkoholt fogyasztani az autóban? Ha megállít a rendőr, nem büntet érte?
Igen lehet!
Nekünk volt már ré precedens ,hogy ott söröztek melettem a kocsiban már talaj részegek voltak a haverok a rendőr megkérdezte ,hogy fogyasztottam e alkoholt mondtam ,hogy nem elkérte az iratokat kérdezett "2 józan vagy e kérdést" és szó nélkül továbbengedett.
gondolkozz már egy kicsit, mielőtt ilyeneket kérdezel!
szerinted a taxisok kiket szállítanak péntek meg szombat éjszaka? színjózan, konszolidált fiatalokat, akik mennek haza a bibliaóráról?
én is ültem már ittasan autóba józan sofőr mellé. az utas akár hullarészeg is lehet, a lényeg, h a jármű vezetője legyen józan.
persze h lehet inni józan sofőr mellett
nálunk minden vasárnap reggeel hazamenetelkor az van h keresünk 1 jozan soförtöt és minden ablakon 1 fej lóg ki h ne a kocs legyen hányásos xd
18:00
akkor válaszolok a te válaszod alapján.
magyarországon akkor se büntethet meg a rendőr ha vezetés közben felváltva okádnak és isznak a utasok és igazoltatás közben is isznak és azt se tudják magukrol h kicsodák, csak a sofőr maradjon tiszta.
18:00
Ha elolvasod a 2. választ, akkor felesleges bármit is tovább ragozni, szövegértésileg...
Nem szólhat semmit.
Anno egy Ford Transittal jártunk bulizni, egy soför volt aki józan maradt, a többi meg meredt részeg volt a buszban.
A söförnek mindig ki kellett szálni, mert énekeltünk és nem tudott beszélni a rendörrel, de mindig jó szórakozást kivántak a zsaruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!