Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ki, hogyan érezte magát a 3....

Ki, hogyan érezte magát a 3. forgalmi vizsgája előtt?

Figyelt kérdés

Én már semmiben sem hiszek, :( Az én VB-m akkora egy szemét volt. kreszt nem sértettem meg, 10-nél több hibám nem vétettem.

Még az oktatóm is azt mondta, hogy nem érti miért vágtak meg.

Ezek után milyen önbizalommal menjen az ember ???

2011. máj. 30. 10:57
 1/6 A kérdező kommentje:
most nemsokára lesz a 3. forgalmim.
2011. máj. 30. 10:59
 2/6 anonim válasza:
ezek után az esélytelenek nyugalmával indul az ember :D de sztem ne idegeskedj annyit úgyis megcsinálod harmadjára
2011. máj. 30. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen. Sajnos én rossz helyen kezdtem el az iskolát. Oktatót is kellett váltanom és az új oktatómnak volt arca hozzá, hogy bevallja, hogy sajnos itt mindenki a pénzre megy.

Harmadjára fizettem és láss csodát, megvan a jogsim.

2011. máj. 30. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Iskolát nem akarok váltani mert erre azért is fizetni kell kb 9 rugót , hogy kiadják az ember papírjait. Továbbá nagyon gusztustalannak tartom azt a hozzáállást, hogy elvárják az embertől a plusz zsetont. Nem elég nekik az a sok pénz amit naponta behajtanak az oktatásokért.

Én ahova járok: Turbó Autósiskola Csongrád.

Ennél hitványabb helyet nem tudok elképzelni. Nagyon bánom , hogy nem Félegyházára mentem inkább.

Aki Csongrádi annak azt üzenem ,hogy a Turbóba soha semmilyen körülmények között ne iratkozzon be. Az akciókat is amiket meghirdetnek kész átverés !!!

[link]

[link]

Összegezve: Pénzéhes bunkó népség.

2011. máj. 30. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

hát mit ne mondjak, ideges voltam. meg is buktam. nem voltak nagy hibáim, mondhatni, azokat a dolgokat nem tartottam be, amiket, ha már van jogsid és betartod, akkor vagy "mazsola" :)

5.re sikerült. nem fizettem le senkit.

2011. máj. 30. 11:39
 6/6 anonim válasza:
Én meg még harmadjára is megbuktam, parolás miatt. Azelőtt az állj elsőbbségadás táblánál nem a vonal előtt áltam meg. Elsőnek meg azt sem tudom miért. Már teljesen feladtam, abba akartam hagyni, de a szüleim nem engedték, mondván ha már ennyi pénz van benne, akkor ne hagyjam abba. És negyedjére sikerült!
2011. máj. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!