Ki, hogyan érezte magát a 3. forgalmi vizsgája előtt?
Én már semmiben sem hiszek, :( Az én VB-m akkora egy szemét volt. kreszt nem sértettem meg, 10-nél több hibám nem vétettem.
Még az oktatóm is azt mondta, hogy nem érti miért vágtak meg.
Ezek után milyen önbizalommal menjen az ember ???

Velem is volt már ilyen. Sajnos én rossz helyen kezdtem el az iskolát. Oktatót is kellett váltanom és az új oktatómnak volt arca hozzá, hogy bevallja, hogy sajnos itt mindenki a pénzre megy.
Harmadjára fizettem és láss csodát, megvan a jogsim.
Iskolát nem akarok váltani mert erre azért is fizetni kell kb 9 rugót , hogy kiadják az ember papírjait. Továbbá nagyon gusztustalannak tartom azt a hozzáállást, hogy elvárják az embertől a plusz zsetont. Nem elég nekik az a sok pénz amit naponta behajtanak az oktatásokért.
Én ahova járok: Turbó Autósiskola Csongrád.
Ennél hitványabb helyet nem tudok elképzelni. Nagyon bánom , hogy nem Félegyházára mentem inkább.
Aki Csongrádi annak azt üzenem ,hogy a Turbóba soha semmilyen körülmények között ne iratkozzon be. Az akciókat is amiket meghirdetnek kész átverés !!!
Összegezve: Pénzéhes bunkó népség.

hát mit ne mondjak, ideges voltam. meg is buktam. nem voltak nagy hibáim, mondhatni, azokat a dolgokat nem tartottam be, amiket, ha már van jogsid és betartod, akkor vagy "mazsola" :)
5.re sikerült. nem fizettem le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!