Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hajts tízzel többel, százerrel...

Hajts tízzel többel, százerrel kevesebbet fizetsz?

Figyelt kérdés

[link]

2011. március 22-én, az M3-as autópályán, a megengedett 130 km/óra sebesség helyett 225 km/óra sebességgel közlekedett a képen látható gépjármű. A megengedett legnagyobb sebességet 95 km/órával lépte túl, amiért 300 000 forintos közigazgatási bírság jár.

2011. március 25-én 233 km/óra sebességgel közlekedett az M5-ös autópályán a képen látható gépjármű, a megengedett 130 km/óra helyett. 103 km/órával lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet. A közigazgatási bírság összege ebben az esetben 200 000 forint.

He?

2011. ápr. 14. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elírták, de ha tényleg kevesebbet fizetett aki méggyorsabban hajtott az szomorú. Elég durván túllépték amúgy a sebességet. Szerintem Ők le is sz.rják a korlátozást, annyira nem hülyék hogy ne tudnák hogy kamerák is vannak ami méri a sebességet. A rendőrségnek meg nagyon jó bevételek ezek, szegényeket nagyon sajnálom, mert olyan sokmindenre nem telik.
2011. ápr. 14. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez tényleg furcsa (biztos, hogy a cikkben elírták...) mert a Kormány rendelet szerint az autópályán 95 km/h felett - 110 km/h-ig sebességtúllépésnél a büntetés mértéke: 200 ezer Ft, 110 km/h felettinél pedig 300 ezer.
2011. ápr. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!