Ha szögre hajtok autóval, mennyi idő után enged le a kerék?
Figyelt kérdés
Tegnap kis híján sikerült belehajtanom. Valaki nagyon unatkozhatott, ugyanis szépen sorban le volt rakva az út szélére néhány kerek fejű szeg, a fejére állítva. Nagy szerencse volt, hogy észrevettem, pont megcsillantak a fényben.
Elgondolkodtam rajta, hogy, ha belemegyek, akkor azonnal leereszt a kerék, vagy haza tudtam volna menni vele még?
2011. ápr. 10. 23:46
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy azonnal durrdefektet kapsz, lehet hogy észre se fogd venni és még úgy járkálsz vele pár évet hogy a szög benne van.
2/3 anonim válasza:
ha amolyan rajzszöget voltak, akkor az szerintem ki sem tudja szúrni a kereket, mert rövid.
ha mégis, akkor benne marad a kerékben így lassan enged csak le, szöggel a kerékben is haza tudsz menni, max útközben néha fel kell fújni távolságtól függően.
3/3 anonim válasza:
Az első válaszadót kiegészíteném azzal,hogy csak a tömlő nélküli gumira igaz,hogy nem enged le. Mert ha tömlőt átszúrja, az elcsattan mint egy lufi. Ha szerencsés a helyzet, akkor a köpeny kibírja és leereszt,ha nem akkor durrdefekt. Én két hétig jártam szöggel a kerékben, mert csak annyit lehetett észrevenni hogy néha leereszt. Amikor pont úgy állt a kerék, akkor pumpálni kellett. Gumishoz elvittem mert kívülről semmit nem láttam rajta. Mikor ledobta a gumit, akkor lehetett belülről észrevenni a szöget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!