Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen sofőrnek tartjátok...

Milyen sofőrnek tartjátok magatokat 1-10es skálán?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 11:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Hülyeség hogy ki mennyire jó sofőr. Még hogy Schumaher 10/10? Ő profi versenyző, ne soroljuk ide. Utcán ő se vezet jobban másnál, ha betartod a KRESZT akkor nem lehet gond, nem kell 70-el előzgetni városban meg kétes előzésekbe belemenni.

Másfél éve van jogsim. Sok tapasztalatom nincs mint ahogy saját kocsim se, de bízok a tudásomba és nem gondolom hogy más lényegesebben jobb sofőr lenne mint én csak azért mert 30-40 éve vezet.

Ő is karambolozhat, Ő is csinálhat hülyeségeket.

Sok busz és kamion baleset volt már pedig nekik fél napjuk vezetésből áll.

2011. ápr. 9. 09:42
 32/38 anonim ***** válasza:

Olvasva a hozzászólásokat,elkap a röhögés néha komolyan mondom...

03-29 15:33...szerinted az valami,ha úgy vezetsz,hogy nem rángat az autó?Vagy ha nincs eseményed??Jézus Isten....

Pl mazsola beül az automata BMW-be,megy 2 km-t..Akkor 10/10???Az eseménymentességhez nem csak te kellesz!!Egy közlekedési balesethez mindig 2 fél kell!!

Rólad ennyit!!

03-29 15:35 Robogó...Uram Isten...

Szerintem azok egyáltalán nem tudnak vezetni,akik csak robogóznak,és jobbról balról előznek,valamint nekik az a tudás,hogy be tudják venni a kanyart 70-nel is.Nem írtad ugyan,de ez jön le...Katasztrófa..

Aki igazán tud vezetni,azok buszt vezetnek..A buszvezetés és a kamionozás között az az óriási külömbség,hogy a kormányzott kerék a hátad mögött van 2 méterrel...Ezt sok kamionos nem érti meg,mert nem próbálta még.Emlékszem a tanfolyamra...Volt olyan kamionos,aki 25 éve vezetett kamiont,nemzetközin,veszélyes árut is.Az első kanyarban úgy patkázott,hogy öröm volt nézni!!Na akkor ráfagyott a vigyor az arcára...Higgyétek el..buszvezető tud vezetni,mert buszt csak úgy vezethetsz,hogy előtte az alacsonyabb kategóriáknak meg kell lennie...

04-01 07:42..az ismerősödnek volt igaza!!

2011. ápr. 9. 12:22
 33/38 anonim ***** válasza:
65%

22:48!

Ne haragudj, de édesanyád mitől 10/10? Attól, hogy ellavírozgat egyik helyről a másikra 20 éve? És szerencséje volt, mert nem koccant, vagy mert túl óvatos?

Ezt már nem csak neked mondom.

Most komolyan ti mit hisztek? Azt, hogy aki itt 4-5-6-ra értékeli magát, az bambajózsi? Csak közben mérföldekkel jobban vezetnek nálatok, akik azt hiszitek, hogy azért mert még nem baleseteztetek és lavíroztok X éve, hú de nagy sofőrök vagytok? Önkritika emberek! És az a baj, hogy így viselkedtek az utakon is, azt hiszitek, hogy jók vagytok, aztán amikor jön egy helyzet, amiben villámgyorsan kellene gépészkedni, akkor meg lefőttök mint a kávé. Aztán akkor lehet, hogy a 4/10-es menti meg a 10/10-es terminátormazsola életét. Ezen kellene elgondolkodni. Meg azon, hogy ha szimulálsz biztonságos helyeken magadnak esetleges szituációkat, akkor mire vagy képes? Ez a sok 10/10-es szerintem még életében nem fogta meg az autót úgy Istenigazából, mert nem került még olyan helyzetbe, ülj be egyszer egy amatőr versenyző mellé, vagy nézz meg egy onboard videót, és akkor magyarázz. Vagy próbálj ki valami nagy gépet, munkagépet, vagy teherautót, buszt és ott legyél 10/10! Egy vicc ez a topik komolyan mondom.

Egyébként ez a nem volt balesetem ez akkora poén. Egyrészt nem csak rajtad múlik, hogy volt-e, másrészt meg az, ha például valaki úgy töri össze magát, hogy azzal nem árt senkinek, abból meg tanúl, és az ilyen emberek jellemzően feszegetik a határaikat, és ezáltal még jobbá válnak, mivel kiismerik saját képességeiket. De hát minek is magyarázom ezt olyannak akinek még egy év sem telt el azóta, hogy a lába a pedálhoz ért először, de már 10/10-es.

2011. ápr. 9. 15:44
 34/38 anonim ***** válasza:

15:44

Végre egy értelmes hsz(Y)

2011. ápr. 9. 15:51
 35/38 anonim ***** válasza:
Ja, bocs csak ez most jutott eszembe. Láttam olyat, hogy valaki azt gondolta magáról, hogy ő mekkora ász, (igen hétvégi mazsola volt), aztán mikor kitört a paripának a fara, akkor elkezdett jajbékolni és elengedte a kormányt. És volt szerencsém, tapasztalni olyat is, akivel ugyanez megtörtént, igaz nagyobb tempónál, ő azonnal korrigált és mikor kihozta ívről és elvette a gázt akkor mondott csak annyit félviccesen, hogy "Ehh, hát igen, ez így jött össze". Szerintem nem mondaná magát 8-nak sem, nemhogy 10/10-nek.
2011. ápr. 9. 15:53
 36/38 anonim ***** válasza:

15:44..az előtted szóló vagyok...

Végre valaki,aki normálisan gondolkodik!!Ugyanezeket írtam szinte,mint te,csak más szavakkal...Egy BKV-s...

2011. ápr. 9. 19:55
 37/38 A kérdező kommentje:
Most készülök mentős házivizsgára,előttem 5en elhasaltak,lehet én is el fogok.A legutobbi egy oktatovezető volt elöttem.Szurkoljatok:)
2011. ápr. 9. 21:33
 38/38 anonim ***** válasza:
11. (20+ év. 1.500.000+ balesetmentes km, rallye-s gyakorlat, hivatásos sofőr) A kérdésed szerintem butaság. Az emberek gyakorlatilag mind kiváló sofőrnek tartják magukat. Mondok valami érdekeset. A látszat ellenére, a magyarok nagyon jól vezetnek. Menj ki kocsival törökbe, olaszba, Egyiptomba és sírj. (Szigorúan körberácsozott autóval!)
2013. okt. 18. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!