Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen sofőrnek tartjátok...

Milyen sofőrnek tartjátok magatokat 1-10es skálán?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 11:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
19 éve vezetek autót, kicsit több ideje motort. Autóval több százezer km-t lenyomtam, több autóm volt már (kispoláktól kezdve német, francia, olasz, stb., most éppen opel), volt két gtk-s karambolom (vétlenként), de több tucatnyi vészhelyzetet kerültem el a rutinomnak köszönhetően, sok bambarépa köszönheti nekem az életét. Mégis azt mondom, maximum 5-6 körülre értékelem magam.
2011. márc. 31. 21:46
 22/38 anonim ***** válasza:
43%

Nekem tavaly nyár óta van jogosítványom. Sajnos saját autóm még nincs, de nagyon szeretnék a későbbiekben, mert imádok vezetni. Élvezem mert teljesen kikapcsol. Édesapám kocsiját vezetem (Suzuki Swift 1.3) ami szerintem teljesen megfelelő arra, hogy egy kezdő megtanuljon vezetni. Semmilyen elektronika nincs a kocsiban, egy hátsó tolatóradaron kívül, amit azonban ha tehetem nem használok, és inkább a szememre és a visszapillantókra hagyatkozom.

Körülbelül 12ezer kilométer van a hátam mögött, amit vajnyi kevésnek tartok; és bár attól függetlenül, hogy nem volt még koccanásom sem, olyan 3,5-4-re értékelném magamat. Még rengeteget kell vezetnem, de jók a reflexeim és hamar tudok megfelelő döntést hozni egy váratlan forgalmi helyzetben. Ennek köszönhetően már elkerültem több potenciális (nem általam okozott) veszélyhelyzetet.

19/F

2011. márc. 31. 22:28
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a jogsim kb, de csak 1 éve van saját autóm, megfontoltan közlekedek többnyire, de így is max 2-esre értékelem magam... bár nem szoktak félni mellettem, azt mondják.
2011. márc. 31. 22:38
 24/38 anonim ***** válasza:
Én min.9,40 éve vezetek karambolmentesen.
2011. ápr. 1. 06:20
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nagyon jó, öreg buszsofőr barátom, aki már elhunyt.

Szerinte az mondhatja el magáról, hogy tud vezetni, aki olyan mint ő.

2.000.000 km baleset mentesen,és soha többé nem ül autóba.

Azt mondta, hogy negyven éves rutinnal is csinálhatsz olyan hülyeséget, amit egy tanulóvezető sem követ el.

17 éve vezetek hívatásszerűen.kb 1.700.000 van a lábamban, két koccanásom volt.Nem értékelném magam.

2011. ápr. 1. 07:42
 26/38 anonim ***** válasza:
Értékelés az olyan hogy akármikor előfordul egy kis hiba,és akkor jönnek a bajok,nincs érték.
2011. ápr. 1. 09:03
 27/38 anonim ***** válasza:
49%

"Én min.9,40 éve vezetek karambolmentesen."

Ja, minimum 9....

40 éve vezetsz, tehát akkor legalább 57 évesnek kell lenned. Romlanak a reflexeid, egyre több hibát vétesz, és nem ismered az új KRESZ szabályokat. Igazi kalapos úrvezető lehetsz! Balesetmentesen. ÉS? Lehet eljárálni egy életen át ugyanazon a megszokott útvonalon, vagy lehetsz kis hétvégi mazsola, akik soha sem okoznak balesetet közvetlenül, csak közvetve a túlzott óvatoskodásukkal. Mert bizony ahol fúrészelnek ott hullik a forgács báttyám. A nagyok is szoktak néha csúnyákat buki. És ha valaki elbotlik és feláll, abból tanul, ennyivel is több ember, és jobb sofőr lesz, néha ugyan elég drága a tanulópénz, de ezt be kell tudni. Úgyhogy lehet, hogy fénykorodban megvolt neked a maximum 4-5, de mostanra már legjobb szándékkal is egy 3-mas alát kapnál tőlem. Mindig az ilye véneberekkel gyűlik meg a bajom mint te(55-70), akik önkéntes rendőrködnek mert 9-esnek hiszik magukat, és azt hiszik, hogy ők hú de tapasztaltak mert még rákosi meg kádár elvtárstól kapták a fecnyit, és majd kioktatnak mindenkit az úton aki jobb náluk, vagy nem szimpatikus nekik. Hát legyél akkor 9-es, és nem értékelném magam, mert nálam elég magas a mérce.

2011. ápr. 1. 10:45
 28/38 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki balaesetmentesen vezet x évig,az nem csak a saját érdeme,hanem azoké is akik a közlekedési partnerei voltak az évek folyamán.
2011. ápr. 2. 22:47
 29/38 anonim ***** válasza:
Majd megkérdezem Nagyfatert. 1,5 millió, 52 év alatt, balesetmentesen! Egyszer durrant beléjük egy matt részeg fazon amíg az út szélén álltak.
2011. ápr. 2. 22:55
 30/38 anonim válasza:

Anyukámnak már 20 éve van jogosítványa, és eddig még egyszer sem balesetezett, de szerintem még nem is koccant senkivel. Nem hajtja a kocsit, én mellette biztonságban érzem magam. A biztosítónál valami bónusz 10 -ben van, de ne kérdezzétek mi az : )

Én őt 10/10 -re értékelem !

2011. ápr. 8. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!