Szerintetek sunyi dolog, ha a rendőrök lesből mérik a sebességet?
Azért, mert ha az emberek tudnák, hogy hol van a sebesség mérő eszköz, akkor senki nem szaladna bele, és akkor felesleges lenne szunyálni a sünmobilban, várva, hogy az ölükbe hulljon a pénz. Akkor dolgozni is kellene valamit, és ahoz nem füllik a foguk a rend "szorgos" őreinek, mert az kemény melő és akkor még okuk is lenne panaszkodni.
Hallgassátok ezt!
http://www.youtube.com/watch?v=yyv6BoNw7Gk
Régi, de van benne igazság.
Utolsó! Hiányzik a tárgy a mondatszerkezetedből. Akkor dolgozni is kellene stb... Mikor? Mit? Fejtsd ki légy szíves akkor, mit kellene szerinted csinálni a rendőrnek!
Betonozzanak szolgálatban, vagy mire gondolsz?
Ha az emberek tudnák hol van a traffi, akkor senki nem szaladna bele... Ehhez pedig annyit főznék, hogy inkább sebességkorlátozó táblákat kellene észrevenni, és lassítani, mintsem a traffi jelző táblákat böngészni. Elég nagy baj, hogy te csak ott lennél szabályos ahol rendőr áll, a gyerekemen meg végigmennél a városban 80-al.
A lehetőség előtted is adott, állj rendőrnek, és mutasd meg, hogyan kell csinálni. Gondolom te leszarnál mindent, senkit sem büntetnél, te bizony elfognál minden bűnözőt, és megmutatnád, hogy nem kell az autóban terpeszkedni, hanem "dolgozni" fogsz kőkeményen. De mit? Azt te sem tudod. Csak megpróbáltad előadni a dumádat. Engem nem győzött meg. Lehet, hogy a 14 év alatti megváltom a világot serdülőknek menőnek tűnsz, de én inkább csöndben maradtam volna a helyedben.
Ja, te vagy a yard aki nem mértékegység. Elmondom neked, hogy a mondatszerkezetemben semmi hiba nincsen. A tárgy a valamit. Mit? Valamit. A "t" a tárgy jele, határozatlan tárgy. Nyelvtan óra nem volt a rendészetin mi? Nem tudsz belémkötni!
A célközönségem nem a 14 éves korosztály volt, én sem ehez tartozom. Az, hogy téged nem győzött meg, nem is vártam volna egy rendőrtől, hogy elfogadja a véleményem.
Fejtsem ki?
Már kifejtettem az első oldalon 03-22 12:10-kor küldtem el a választ.
És nem, nem szoktam városban menni 80-nal legfeljebb 60-65-tel, na jó körúton néha 70 beszalad, de ha a gyereked a körúton kiugrik elém akkor szerintem mindegy, hogy mennyivel mentem, és legyen annyi esze, hogy forgalmas úton nem ugrál kocsik elé.
Egyébként nem is nagoyn szoktatok városban mérni, mert ott nincs kapás. Azt már megfigyeltem, hogy jobban szeretitek a lakott terület táblákat, meg a kintfelejtett 30-40-60-as táblákat, ahol új a flaszter, és már az útburkolati jelek is fel vannak festve, és kilómétereken át egyenes az út. Ott az ilyen idegbeteg álmokfutók mint én nem tartják a 60-at, hanem 90-nel repesztenek és már készül is a drága fotó.
De elmondom neked itt is, ha lusta vagy visszaolvasni, mit kellene inkább tenni. Jól figyelj, mert legközelebb már csak hivatkozni fogok.
Ki kellene szelektálni az útról a sok műszaki nélküli sz@art, amit Lakatos Ármándóék hajtanak, csak ahoz töketlenek vagytok, és nem is tudtok velük mit csinálni, mert ha kiszállnak akkor nektek coki van. Sorba kellene fogdosni a sok ködlámpás idiótát, akinek köd van a fejében. Azt kellene összefogdosni, aki tényleg gyorsan megy értsd: 180 felett, és szándékosan. Ja, hogy neki ott a lézerblokkoló, meg a roló? Őt nem lehet szivatni csak a tisztességes honpolgárt? Hol vagytok amikor tenni is kellene valamit? Mondjuk ha a cigányok meglincselik, kirabolják, és halálra verik a magyart? A közelükbe se mertek menni, az lenne a munka, a betonozást hagyd a kőműves segédre, ne vedd el az ő kenyerét is.
Csak ez már kicsit adrenalin pumpálóbb meló igaz? Nem a kényelmes autóban kell heverészni egész nap, és várni az igyekvőket, akik 60 helyett 80-nal mennek.
És köszönöm, de nem élnék a lehetőséggel, hogy megmutassam milyen jó rendőrbácsi lennék. Én nem fogom kiszolgálni ezt a semmirekellő karhatalmat. Én nem fogom parancsra lövöldözni azokat, akikkel előző nap együtt söröztem, vagy csak dumáltam sör nélkül. Majd, ha lesz egy értelmes rendfenttartó szervezet (mint régen volt a csendőrség, mindegy hogyan nevezzük ma), akkor ahoz csatlakoznék, csak akkor már szerintem rég nyugállományos korba lennék.
Én nem haragszok rád igazából, mert te is csak parancsot teljesítesz, nem hiszem, hogy passzióból méregetnéd az emberek sebességét, lehet, hogy nem is ilyen beosztásban vagy, nem ismerlek. Ezt csak azért írtam le, hogy ráláss arra, hogyan is látom a "rendőrség" munkáját napjainkban és nem csak napjainkban, hanem már elég régóta. De ha ezekután még van mondandód, ne tartsd magadban!
Nem értek veled egyet, és nem kergetem magam illúziókba mint te.
1. Ki mondta, hogy én rendőr vagyok? Ki mondta, ha rendőr lennék is a kocsiban merengnék egész nap? Jól mondod nem ismersz. Maradjunk annyiban, hogy én igyekszem minden szabályt, törvényt betartani, és ezt elvárom mástól is. Ne keverjük már bele a politikát, és a kisebbséget.
2. A törvényeket, jogszabályokat, rendeleteket nem a rendőrség alkotja, hanem a parlament. Ha te a rendőrökkel ellentétben tökös vagy, akkor miért nem állsz ki mellettük-értünk?
3. Amit írtál, hogy 180-tól büntessék a gyorshajtót, és főleg azokat akik rolót, és blokkolót használnak... Ezt megint úgy mondod nekem, mintha én tehetnék arról, hogy a jogalkotás olyan mint széllel szemben hugyozni. Mint a kábítószerek, 2-3 évig legálisan kapható egy összetétel, amíg hajlandóak foglalkozni a kérdéssel. Majd 2020-ban megtiltják a blokkolót és a rolót is. A másik pedig az, hogy szerintem azért nem mind1, hogy egy városban 50-el mégy, vagy 179-el... Akár 10km/h-nál is több métert nő a féktávolság, és ez életeket menthet. Ha egy kicsit engedsz, mint pl most, hogy 50-es táblánál 64km/h még nem közig bírság, és nézd meg te is 60-65 között tartod a sebességet. Ha 70-et 80-at engednél, akkor annyival menne mindenki. Ezt te is tudod, és akkor már elég nagy ám a féktávolság.
Igenis szűrjék ki lesből, műholdról, kamerával, amivel akarják a gyorshajtókat, szabálytalankodókat, bűnözőket, és mindenki kapja meg a kellő visszatartó erejű büntetését. Én nem tudnék kifizetni 30eFt-ot bírságra, mert elmaradnék a számlákkal, ezért tartom magam a szabályokhoz. Nem lázadok, ha elkapnak valami bakim miatt. Közlekedek közúton, másokkal párhuzamosan, és életekért felelek, ha nem vagy körültekintő, és sűrűn hibázol ne vezess. A vezetői engedély az nem egy örök életű mesterigazolvány. Ha úgy látom, hogy nem megy, le rakom az autót.
Ui.: Ne sértegess, véleményt írj, és álláspontot fejts ki, és ne vizionáld, hogy rendőr vagyok. Illetve nem értem azt, hogyha egy állásfoglalásos kérdésre válaszolok, és érvelek, azt miért pontozod le? De ha jól esik, csináld!
Oké, lehet, hogy nem vagy rendőr, pedig nagyon úgy tűnt, akkor miért nem lehetett az elején konkrétan megmondani, hogy nem vagy az. Lényegtelen. Egyébként miért ne keverhetnénk ide a politikát és a cigányságot, amikor szorosan kapcsolódik a rendőrség munkájához? Azért mert valaki politikus, vagy cigány azért kiváltságban részesül? Szerintem nem, mert ha kiváltságban részesül akkor meg van különböztetve, ebbe most ne menjünk bele, mert nagyon elkalandozunk.
Én nem mondtam, hogy a városban lehessen menni 179-cel. Sűrűn lakott területen kis utcákban, ahol fenn áll a veszélye, hogy valaki eléd ugrik, ott még az 50 is veszélyes. Én csupán arra akartam utalni, hogy nem ilyen fafejűen kellene venni ezt a sebességkorlátozást. Mert 2x2 sávos körúton, középen virágágyás végig, miért ne lehetne 80-nal menni? És a vados új úton lakott területen kívűl miért kell 60-nal vánszorogni, ha a városban is mehetsz közel annyit? Érzed a különbséget? Pedig csak ki kellene tenni városban egy 70-es vagy 80-as táblát és csókolom, el van intézve az adott útszakasz. De nem is főleg a városban szoktak mérni, mert ott kevés a bevétel, hanem az ilyen sunyi helyeken, lakott területen kívül, na és ez a sunyiság!
Én nem mondtam, hogy senki ne tartsa be a szabályokat, csak azt, hogy a rendőrség könnyű üzletet épít a gyorshajtásra. És többek közt ezek miatt az saját magából kifordított rendelkezései miatt nem állok a rendőrség mellé, nem azért mert nem vagyok tökös.
És abban egyet értünk, hogy aki hülye, attól vegyék el a vezetői engedélyét, sőt tovább megyek, nem kell minden alkalmatlan hülyének jogosítvány, hanem sokkal szigorúbbaknak kellene lennie a vizsgáknak, és azt a vizsgabiztost, amelyik elfogad pénzt, a tanulótól, azt azonnal fel kellene függeszteni a munkája alól, végleges hatállyal.
Egyébként még az is lehet, hogy egyet tudnánk érteni pár dologban... bár tudom, hogy te nagyon utálhatsz engem így látatlanban is.
Egyébként nem sértegettelek, a cinikus hangvételem annak volt köszönhető, hogy újfent te kötöttél belém.
És nem tudom, hogy te lepontoztál-e, de én egyik hozzászólásodra sem adtam negatív értékelést, ezt szeretném, ha tudnád. Nem tudom, honnan vetted, hogy lepontoztalak. Én nem ezen élvezkedek, hogy lepontozzak mást, ez az ő egyéni véleménye, legfeljebb elmondom, hogy nem értek vele egyet, vagy visszakérdezek, de szubjektív véleményre nem szoktam negatívat adni. A piros kézre csak akkor szoktam kattintani, ha valaki nyílvánvaló hülyeséget ír, vagy semmitmondó választ ír, csak hogy legyen egy hozzászólása.
Ha rendőr lennél akkor se lenne semmi, legalább lenne egy a fórumon, aki tud olyan infót írni, amiben az autószerelők, vagy a 14 éves Totalcar suhancok nem jártasak.
Amúgy a kettőnk beszélgetése már rég nem a kérdéshez kapcsolódik, azt az első hozzászólásunkban mind a ketten kifejtettük.
Ti is utáljátok a traffipaxokat? Akkor gyertek, és nézzétek meg a facebook oldalunkat!
Hírek, vicces képek és videók a témával kapcsolatban minden mennyiségben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!