Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lámpás kereszteződés, a balra...

Lámpás kereszteződés, a balra kanyarodó sávból szabad-e megfordulni? (egyéb tiltó tábla nincs) Koccantam a másik fél szerint a kétszeres balrafordulás egyébként is tilos.

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%
Amíg nem történik baj mindent szabad. Illetve max nem szabad de lehet.
2009. febr. 18. 22:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Aki kérdezte kivel karamboloztam.A tőlem balra eső és jobbra kanyarodóval.Megtorpant én meg azt hittem beenged.Ő jött nekem.A két jobboldali ajtómat húzta meg.Na persze hivatalosan övé volt az elsőbbség.(tolólapos Mtz)
2009. febr. 19. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
34%
ha telezöldre fordultál, akkor teljesen jogosan tetted. Ha egyéb tiltás ellenérem akkor hibáztál. A telezöldnél csak arra kötelez a haladási irány, hogy megkezd a balra kanyarodást, de a befejezésről már nem rendelkezik
2009. febr. 22. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!