Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Minek vezet aki nem mer menni?

Minek vezet aki nem mer menni?

Figyelt kérdés
Minek vezet az aki pl 90km/h helyett max 70km/h-val megy? Sok olyat is láttam aki átlag sebességgel megy (lakott területen kívül, belül 70km/h-val megy) Ez mire jó? Ezek akadályozzák vagy veszélyeztetik az embereket. Sajnos sok ilyen van. Az ilyen emberek miért vezetnek? A tanulókat megértem, hogy első pár alkalommal nem mernek menni még a családi autóval, de a 70-75 évesek mér vezetnek?
2011. márc. 5. 13:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindenki azért megy lassan mert nem mer gyorsabban menni. Sok olyan is van aki letojja, hogy hányas tábla van kitéve. Nem nézi, aztán annyival megy amennyivel gondolja... Vagy lassabban vagy gyorsabban.

Nagyon biztonságos vezetési stílus...

És én felső korhatárhoz kötném a jogosítványt.

2011. márc. 5. 13:43
 2/19 anonim ***** válasza:
én hivatásos soför vagyok, de épp ezért ilyenen nem szoktam mérgelődni, és nem is szoktam mindig a megengedett legnagyobb sebességgel menni. Ez függ a kocsi állapotától, a rakománytól és még sok egyébtől! Ködben meg végképp nem, inkább hagyom, hogy leelőzzenek! Sok vért láttam már az utakon, és senki nem azért folyatta ki, mert lassabban ment!!
2011. márc. 5. 13:46
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván jobb lenne az, ha a félórás reflexükkel inkább 90-nel mennének igaz? Gondolkozzál már, ember...
2011. márc. 5. 13:47
 4/19 A kérdező kommentje:

56 te szerencsecsomag azért írtam azt, hogy minek vezet....

Az időjárssal kapcsolatban meg fényes napsütésben gondoltam és rendes átlag autóval csak ezt elfelejtettem leírni.

2011. márc. 5. 14:04
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Megint egy 17 éves friss jogsis írt ki kérdést, akinek be van tolva a segge alá egy 100 lóerős autó...
2011. márc. 5. 14:12
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Inkább menjen valaki lassan,vezessen óvatosan, mintsem donor legyen belőle!

Abból még nem volt baj, mert valaki lasabban ment!

És pont ezek az emberek okozzák a legkevesebb balesetet!

A táblák a maximumot jelölik,autópályán 120km/h tábla van, akkor az nem azt jelenti hogy Én köteles vagyok 120-al menni!

A forgalmat ne tartsa fel, ez igaz,de itthon a magyar utakon ez nem annyira jellemző, inkább a sok gyorshajtó.

DE!!!Ha Te ezt tapasztalod, hogy feltartanak, akkor előzd meg a szabályok betartása mellett!

Ezen ne akadj ki!

A 70-75 évesekről csak pár szó!

Egyrészt személy szerint korlátoznám , életkorhoz kötném a felső határt!X idősen már ne vezessen!

De ez inkább fizikai állapot kérdése!

Szigorítanám ezekkel kapcsolatos vizsgálatokat.

Viszont van olyan ember akinek még akár 75évesen is létszügséglet, hogy vezessen!

Rossz a tömegközlekedés,orvoshoz kell menni hirtelen, bármi....

2011. márc. 5. 14:23
 7/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:12

Az igaz hogy nem túl régi a jogsim 1,5 éves kb. Az autót nem alám tólták és nem 100 lóerős. Hanem én dolgoztam meg érte én fizettem mindent és én is fizetem és csak 75 lovas hülyeség ebből kiindulni ja és 18 vok.:D

2011. márc. 5. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ez mindent megmagyaráz.. "VOK".Menj nidfoszpidezni.
2011. márc. 5. 14:50
 9/19 anonim ***** válasza:
25%

Engem is bosszant amikor 70-el mennek előttem.

Múltkor is jöttem haza este, nyíl egyenes széles út van és nem mer menni a hülye 90-el se, szemből jönnek, így kielőzni se tudom.

2011. márc. 5. 14:53
 10/19 anonim ***** válasza:
aha... és este mi fenének száguldozni? majd ha kijön eléd egy őz vagy az árokból kiugrik eléd a róka akkor megszívod a füstöt a motortérből... nekem igaz hogy 2,5éve van jogsim de nem feltétlen száguldozom nappal ha az idő engedi megyek 90-el de amikor 130-al megelőznek azt k..ra nem komálom ráadásul rendőr előtt és még meg sem állítják.. nemrég a kamionos genyóskodott.. este 10-kor mentem haza teljesen belejön a seggembe majdhogynem letol az útról és akkor kiteszi az indexet hogy ő akar előzni na akkor ránéztem faterra aztán adj neki 3 szor próbált megelőzni egyszer sem ment neki aztán lakott terület táblánál lassítottam 50-re a majomja meg 110-el ment be a faluba...ráadásul előzni tilos táblánál előzött...
2011. márc. 5. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!