Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit lehet tenni ha egy férfi...

Mit lehet tenni ha egy férfi kiugrál a kocsim elé?

Figyelt kérdés
Sajnos mindig akkor csinálja ha egyedül vagyok,és ő is egyedül van.Bár volt olyan amikor a gyerekem velem volt akkor csinálta.Mindig megvárja mig oda érek a kocsival és hirtelen kilép elém.Idág szerencsém volt nem jöttek szemből igy aréb tudtam kapni a kormányt.De mi van ha jönnek szemből?Sajnos erre felé ahol lakok,eléggé kanyargos,meg rossz az út.Nemtudom kikerülni,mivel nem tudom éppen melyik kanyarban vagy sarkon van.Léci segitsetek mit lehet tenni?
2011. febr. 8. 16:59
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
54%
kicsi agyadban mg sem fordult az a kérdés hogy megkérdezd miért ugrál a kocsid elé? vagy egyáltalán beszélni vele pár szót?-.-"
2011. febr. 8. 17:33
 12/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet vele beszélni...Ha tudnád milyen nem kérdeznél ilyet.
2011. febr. 8. 17:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg megkérheted a gyerkőcöt, hogy ő vegye fel mit csinál az a kedves úriember. Ha már iskolás korú gondolom tudja valamennyire használni a mobilt, te meg nyugodtan vezethetsz.

Aztán ahogy korábban írták feljelentés, bár egy videónak nem tudom mennyire hinnének, lehet 2-3 alkalom nyomatékosabban hatna rájuk.

Esetleg a családod valamelyik férfi tagját megkérheted hogy beszélgessen el vele egy kicsit.

2011. febr. 8. 17:49
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Tudod,nem gondolom,hogy hasznos lenne ez a válasz,de én arra tudok gondolni,hogy egyszer finoman elütném a p.csába...De,mivel ő egy provokátor,bizonyára kellemetlenséget akar okozni.És,ha közvetett szándéka van,akkor bizony rád is támadhat azért,mert elütötted.Szerintem is a leghasznosabb az lenne,hogy megkérdezed a rendőröket,mit lehet tenni ellene,aztán rögzíted a cselekményeit,majd feljelented.Én komolyan úgy elütném,hogy a csontjai törnének.
2011. febr. 8. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
43%
Szétcsapnám,mint Zil a fost!
2011. febr. 8. 22:00
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Én is elütném a helyedben. Nem is vennének elő téged, hisz ő szórakozik azzal, hogy az autód elé ugrik. Neked gyermeked, vagyis családod van, érted kár lenne. Azért a fogyatékosért meg nem. Hiszen az ilyeneket általában az állam tartja el.
2011. febr. 9. 05:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Vigyázz a filmezéssel!! Személyességi jogok megsértése miatt feljelenthet. Itt olvastam a gyakorin hasonló esetet. Felvették magnóra a cselekményt és eljártak vele szembe.
2011. febr. 9. 12:43
 18/26 anonim ***** válasza:
ámbár felvenni felveheted csak nem használhatod fel ellene, ugy tudom......
2011. febr. 9. 12:44
 19/26 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudtam közterületen lehet filmezni.Egy az vannak is olyan autók amiben van is kamo.Akár a házamra oldalára is rakadhatok kamot.Stb..
2011. febr. 9. 13:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig egy gyermekes szülő, nem így írja: Léci

A kérdés komolyságára reagálva csak annyit tudok tanácsolni, hogy üsd csak el, vagy szállj ki, és verd szét.

2011. febr. 15. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!