Milyen férfi az aki nem ismeri az autókat?
Van egy haverom (25+) a sok közül, teljesen normális minden rendben van vele, csajok, partyk minden. Az autók viszont teljesen hidegen hagyják, ilyet még nem láttam.
Mondom neki nézd meg ott az új Alfa egész jó lett (Giulietta). Válasz: aham.. Utána Cabrio SLK: nem rossz.. (Felénk nem gyakoriak ezek..) "Hát ez nem volt valami meggyőző, nem is érdekelnek a kocsik? Nem, nem is nagyon ismerem a márkákat.."
A többiek betéve tudják a köbcentiket, meg, hogy milyen motorral gyártották.
Teljese sokkot kaptam a gyereken!!!
Atyaúristen, ez szörnyű. :O
Égesd el máglyán a csávót! :O
Jó én meg lány vagyok és nem tudom fejből az összes menő divatmárkát, meg nem szoktam plázázni se. Ezek szerint én is borzalmas vagyok ugye?
Könyörgöm már. egy férfi nem attól férfi, hogy betéve tudja az autómárkákat meg a köbcentiket. Annál sokkal több kell hozzá. Lehet sokkal inkább férfi mint te vagy bármelyik haverod.
Egy olyan férfi, akit nem érdekelnek az autók.
Mi ezen a furcsa?
Én lány létemre értek az autókhoz, a sporthoz és a számítógéphez...
lehet hogy fiú vagyok? :)
Szerintem semmi gáz nincs azzal aki nem fújja kívülről a kocsik adatait. Kit mi érdekel. Lehet ő a verseket vágja, vagy felsorolja neked az európai országok gazdasági mutatóit.
nem is férfi, pfuj!
úristen, ez komolyan ekkora dolog??? -.-"
Remélhetően egy jófenekű bringás a haverod, aki nem fog 50éves korára elhízni attól, hogy milli órát pöffeszkedett a csilivili autójában bombázó érdeknők társaságában.
Hanem majd környezetvédő szemlélettel éli életét és kirándul nagyokat a családjával, messze a zajos köbcentiktől...
Teljesen jófej férfi, nem gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!