Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen férfi az aki nem...

Milyen férfi az aki nem ismeri az autókat?

Figyelt kérdés

Van egy haverom (25+) a sok közül, teljesen normális minden rendben van vele, csajok, partyk minden. Az autók viszont teljesen hidegen hagyják, ilyet még nem láttam.

Mondom neki nézd meg ott az új Alfa egész jó lett (Giulietta). Válasz: aham.. Utána Cabrio SLK: nem rossz.. (Felénk nem gyakoriak ezek..) "Hát ez nem volt valami meggyőző, nem is érdekelnek a kocsik? Nem, nem is nagyon ismerem a márkákat.."

A többiek betéve tudják a köbcentiket, meg, hogy milyen motorral gyártották.

Teljese sokkot kaptam a gyereken!!!

2011. ápr. 17. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Előző, így van a legtöbben a gimi végére kinövik az ilyen divat rajongást, a kamaszkori identitáskeresés része h a fiúk a férfiasnak gondolt témákat hajszolják.
2011. ápr. 17. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Teljesen normális férfi. Mi köze hozzá ha nem érdekli? Én sem tudok kötni (nem is érdekel) pedig nő vagyok. És? Nem a kőkorban élünk. Ellenben tök jól értek az autókhoz, mindenféle műszaki dolgokhoz, reálbeállítottságú vagyok, szabadidőmben teherautózok, kamionozok, és mellette csinos vagyok, és nőies.
2011. ápr. 17. 22:40
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát ti tudjátok gyerekek!!! Nekem ez olyan mintha egy csaj nem sminkelné magát 25 évesen vagy nem tudom...

Lázár is megmondta a véleményét ez ügyben!! Akár mekkora idióta is ez az ember legalább ebben igaza van...

http://www.youtube.com/watch?v=gYNBPBNT0-A

Amúgy vicces ahogy az elsők benyögik, hogy ez tök normális aztán a nyáj meg megy utána!! Azért tök érdekes, hogy az utcán szinte az összes 30-as NŐ megfordul egy cabrio után!! Na de ti tudjátok tényleg!! Sziasztok!!

2011. ápr. 17. 22:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is ismerek minden autómárkát és autótípust!

És valamennyire azért alapja annak,hogy valaki olyan igazi srác:D

De ha valaki zenélni szeret akkor ismer minden gitármárkát például és az is lehet eléggé vagány ha valaki zenében utazik

De én sem szeretem ha valaki fiú és teljesen hidegen hagyják az autók,de attól is függ ki milyen környezetben nő fel.

Engem apukám nagyon sokat vitt autózni,nagyon sokat mentünk kocsival ,külföldre belföldre és így tudom a kreszt meg a kocsikat meg minden de akinek nem volt a szüleinek kocsija azt nem ösztönözte kiskorában semmi:S

2011. ápr. 17. 23:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Azért át ne essünk már a ló túloldalára, hogy aki autómániás az gyerekes meg stb. Ti hangoztatjátok h mindenkit más érdekel akkor akiket az autók érdekelne az mitől más?
2011. ápr. 17. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért mert így van a közhiedelemben

Fiúk-Kocsik

Lányok-Babák

2011. ápr. 17. 23:19
 17/21 anonim válasza:

"Nekem ez olyan mintha egy csaj nem sminkelné magát 25 évesen vagy nem tudom... "

Anyám! Most mi lesz velem??? Vagy 10 éve nem sminkelem magam!

"Azért tök érdekes, hogy az utcán szinte az összes 30-as NŐ megfordul egy cabrio után!!"

Ez meg marhára nem érdekes, és még csak nem is értem, hogy hogy kapcsolódik a kérdésedhez!

2011. ápr. 17. 23:26
 18/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy olyan dolog,hogy már emiatt nem férfi. Engem se nagyon érdekelnek a kocsik csak annyira amennyire foglalkozok velük mivel autó/motor szerelő vagyok szóval értek hozzá. De én inkább motorb.uzi vagyok :D Szerintem egyáltalán nem g.áz de azért valami érdeklődése lehetne xD
2011. ápr. 18. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Van akit nem érdekelnek annyira a kocsik pl engem :)én sem tudom milyen az alfa guiletta de megnézem googléban :D Na ha motorban kérdezel arra tuti megmondom a frankót :)
2011. ápr. 18. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Motorokat nem szereti? ...
2011. ápr. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!