Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen férfi az aki nem...

Milyen férfi az aki nem ismeri az autókat?

Figyelt kérdés

Van egy haverom (25+) a sok közül, teljesen normális minden rendben van vele, csajok, partyk minden. Az autók viszont teljesen hidegen hagyják, ilyet még nem láttam.

Mondom neki nézd meg ott az új Alfa egész jó lett (Giulietta). Válasz: aham.. Utána Cabrio SLK: nem rossz.. (Felénk nem gyakoriak ezek..) "Hát ez nem volt valami meggyőző, nem is érdekelnek a kocsik? Nem, nem is nagyon ismerem a márkákat.."

A többiek betéve tudják a köbcentiket, meg, hogy milyen motorral gyártották.

Teljese sokkot kaptam a gyereken!!!

2011. ápr. 17. 22:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"ez olyan mintha egy csaj nem sminkelné magát 25 évesen vagy nem tudom... "

Mekkora egy üresfejű lehetsz te. :-) Na szóval látszik a színvonal. Neked a plázacicák jönnek be, azoknak meg a sportkocsis butacsávók. Ezért te sportkocsira gyúrsz és szakértője vagy a témának, az épeszűen gondolkodó haverodat meg leszólod, mert nem jártas felesleges "tudományokban". Nevetséges vagy. De ez nem baj, hisz akadnak neked való üresfejű nők, akik bizony tudják gyorsan kapkodni a fejüket a sztráda mellett, tehát érvényesül az elv... "minden kínálat megteremti a maga keresletét"....

2011. ápr. 18. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!