Hány perc után számít a megállás várakozásnak?
Leálltam 5-6 percre mert csengett a telcsi és jött egy 30ezres csekk a köcsög rendőrségtől.
Ahelyett h a bűnözőket kapnák el mindenkit basztatnak.
Két felvétel is készült a kocsimról, vszínű térfigyelő kamerával, 7 perc különbséggel ugyanott, tehát az öt percet túlléptem.
Nem volt megállni tilos tábla, csak közvetlen zebra előtt álltam meg, mert csöngött a telefon. A hívás tartama felzaklatott és kicsit rosszul lettem. Erre nem lehet hivatkozni, h elengedjék?
A közlekedés biztonságát egyébként nem veszélyeztettem.
Járó motorral, ki se szálltam a kocsiból
nem nagyon fogsz tudni, mert a megállás még azelőtt történt, mielőtt megtudtad volna a telefonban hallottakat...
Bár azt is kétlem ha azt mondanád hogy azért kellett hirtelen megállni, mert olyan sokkoló hír ért, aminek hallatán esetleg károsan befolyásolta volna a vezetésedet, hogy ezt elfogadnák...
Persze lehet keresni egy jó ügyvédet, de sztem esélytelen.
Ha kitetted volna az elakadásjelzőt, talán lenne még jogalapod, így már nem igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!