Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hány perc után számít a...

Hány perc után számít a megállás várakozásnak?

Figyelt kérdés

Leálltam 5-6 percre mert csengett a telcsi és jött egy 30ezres csekk a köcsög rendőrségtől.

Ahelyett h a bűnözőket kapnák el mindenkit basztatnak.

2011. febr. 5. 09:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Két felvétel is készült a kocsimról, vszínű térfigyelő kamerával, 7 perc különbséggel ugyanott, tehát az öt percet túlléptem.

Nem volt megállni tilos tábla, csak közvetlen zebra előtt álltam meg, mert csöngött a telefon. A hívás tartama felzaklatott és kicsit rosszul lettem. Erre nem lehet hivatkozni, h elengedjék?

A közlekedés biztonságát egyébként nem veszélyeztettem.

Járó motorral, ki se szálltam a kocsiból

2011. febr. 6. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:

nem nagyon fogsz tudni, mert a megállás még azelőtt történt, mielőtt megtudtad volna a telefonban hallottakat...

Bár azt is kétlem ha azt mondanád hogy azért kellett hirtelen megállni, mert olyan sokkoló hír ért, aminek hallatán esetleg károsan befolyásolta volna a vezetésedet, hogy ezt elfogadnák...

Persze lehet keresni egy jó ügyvédet, de sztem esélytelen.

Ha kitetted volna az elakadásjelzőt, talán lenne még jogalapod, így már nem igazán...

2011. febr. 6. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor nemcsak az időt lépted túl, hanem rossz helyen is várakoztál. Egyszerűbb a bírságot kifizetni, és legközelebb jobban figyelni. Ez nem erkölcsi ítélet, ez csak egy bírság.
2011. febr. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!