Miért dudálnak sokan a tanuló/bénázóra? Azt hiszik attól jobb lesz? Épp hogy rosszabb. Ha te is csináltál ilyet miért?
Már van jogsim, kint van hátul a T betű. Ehhez képest tegnap is álltam a kereszteződésben ahol nekem van macisajtom. Elég rossz kereszteződés, nehéz belátni, egyszer már majdnem volt is ott egy kocc-om. Tegnap épp hogy megálltam, kicsit csorogtam előre, erre elkezdtek dudálni mögöttem. De miért? Nem egy órát álltam ott...
Ráadásul a mögöttem levő tuti nem látta hogy jönnek-e vagy sem, mert abból a pozícióból nem lehet belátni.
Engem idegesít ha dudálnak, és elkezdek kapkodni, ilyenkor persze hibázok.
Gondoltam hogy kiszállok, odamegyek hozzá és megkérdem:
- Milyen vészhelyzet van amiért dudáltál?
- Ha hajszolsz és balesetet csinálok azért vállalod az anyagi és erkölcsi felelősséget? Ha elütök ezért valakit jössz velem a börtönbe? Élsz utána esetleg azzal a tudattal hogy valaki meghalt miattad?
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
nem kell velük foglalkozni. buták, és türelmetlenek.
ne hagyd magad idegesíteni, az balesetveszélyes.
Azért csinálják, hogy gyorsabban hozzászokj a városi közlekedéshez.
Szerintem is jobb a T-t nem reklámozni. Aki türelmes, az úgyis megvár, aki nem, azt viszont idegesíti.
Ha jogosan dudálnak (értsd: túl sokat várok feleslegesen, vagy akkora helyet elfoglalok hogy más nem fér el) akkor azt megértem. De pl. a fent említett eset teljesen jogtalan volt.
A T betűt direkt azért tettem ki, hogy más is lássa, hogy tanuló vagyok, azaz ne várjon el tőlem olyan kunszdokat, hogy ahova ő éppen beférne, oda én is kimenjek, mert nem fogok, csak akkor ha úgy ítélem meg, biztonságos.
Komolyan nem értem. Önmagában a T betű miért idegesít valakit? Nem az a lényeg hogy kint van a T, hanem hogy hgoy közlekedek. Ha normális tempóban (aminél esetleg ő gyorsabban menne, de az már az ő baja), de hozom az átlagot, akkor nem értem miért kell ezen problémázni. Ha gyorsan akar menni, előzzön meg és hajrá. A városban meg ahol tömeg van, számoljon vele, hogy nem mindenhol fog tudni menni mint a meszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!