Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tényleg mindenkinek adnak jogsit?

Tényleg mindenkinek adnak jogsit?

Figyelt kérdés
Azt mondják, manapság már mindenkinek adnak jogsit, ha nem elsőre, ha nem másodszorra, de 3-4. alkalommal tuti átengednek. Bármennyire is rosszul vezet az illető, ha nem életveszélyesen, át fogják engedni.
2011. febr. 3. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot meg hol terjesztik?
2011. febr. 3. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
A mai közlekedőket elnézve, van benne igazság :(
2011. febr. 3. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Aki teljesíti a vizsgát, az kap jogosítványt. Nem értem a kérdést.
2011. febr. 3. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, bár tény hogy a vizsgáztatás nem feltétlenül van mindig szinkronban a valósággal.

Ez szerintem nagyon VB függő, ezt inkább tőlük kéne megkérdezni hogy kit engednek át és milyen alapon?

2011. febr. 3. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:

A vizsga úgy működik hogy megvan szabva hogy mennyit hibázhatsz és melyik szabály megszegése mennyi hibaponttal jár. Van olyan ami kapásból bukást jelent.

Egyrészt a vizsgabiztoson is múlik mert simán mondhatja hogy nem tartottál előzésnél megfelelő oldaltávolságot.

Ha pl zebrán előzöl az elég egyértelmű hiba, ezt nem tudja elnézni.

Mindenki azért nem kap jogsit, de az tény hogy nem túl nehéz a vizsga. Sokkal jobb lenne ha kicsit nehezítenének rajta mert túl sok autó van az utakon, túl sokan vezetnek és túl sok a baleset.

2011. febr. 3. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az analfabétákat már orvosi vizsgán sem engedik át.

A kérdésedre válasz: nem

2011. febr. 3. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Eleve egy tanuló ne előzgessen, főleg ne ha éppen vizsgázik...Sztem ilyen tuti nincs.
2011. febr. 3. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Valóban mindenkinek adnak jogsit. Lefizetik a vizsgabiztost, aztán annyi.
2011. febr. 3. 22:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Osztálytársam megcsinálta a jogsit, mutogatta mindenkinek, és egy hónap után beborult a kocsival az árokba...
2011. febr. 4. 14:02
 10/12 anonim válasza:

Az a baj hogy csak egyszer kell megszerezni a jogsit és utána 5-10 évente csak orvosi vizsgálat kell a hosszabbításhoz.

Azt már senki se nézi hogy közben az illető nem-e felejtett el vezetni. (mint pl. a feleségem is.)

2011. febr. 5. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!