Titeket nem idegesít? Mi a véleményetek?
Multkor épp szálltam volna fel a buszra mivel iskolába akartam menni, már 10 perce álltam a buszmeg.-be és 2 nyanyának annyi idő kellett hogy felszáljon a busra hogy én beragadtam az ajtóba mire végre magamtól sikerült kiszabadulnom az a két kriptaszökevény megszólalt hogy maradt volna ott.Már nem azért de minden nap 20 percet állok a buszon mert az öreg seggük nem tud 10-kor elmenni a boltba miután már üresek a buszok.Vagy legalább ha már annyira muszály fél 7-kor boltba menni akkor legalább ne szóljanak be ha más is fel akar szállni arra a kva buszra.Pedig én még a helyemet is átadom sokszor.De mostmár látom az emberekben nincs egy kis együttérzés sem.
Bocsi ha kicsit hosszú lett.
Én sem értem az öregeket...
Elmesélek vmit röviden:
haverommal felszálltunk az ÜRES 139-esre (BP), és leültünk. Mgénk ült egy öregember. Semmi gáz, a busz üres. Jól elvotunk, dumáltunk stb. erre felszállt egy öreg nő és a tata mögöttünk elkezdett velünk ordibálni h miért nem adjuk át a helyünket. Na de ba+ az egész busz üres (szó szerint) de azért még mi adjuk át? -.- Hogy megy ez? Mindig más helye kell, mi?
Egyébként nem értem őket. Ha jön a busz, gyorsabban futnak mint egy gepárd és úgy manővereznek mint egy vadázspilóta, de azért mi adjuk át a helyünket... akik már fél órája ott állnak a kva megállóban
Ennek a sok KÖCS....-nek nincsenek szülei, illetve nagyszülei?
Mert érzése szerint nincs, pedig a megélhetést több mint valószínű tölük kapja.
Ha valami baj van akkor jó az "Öreg a háznál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!