Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Titeket nem idegesít? Mi a...

Titeket nem idegesít? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Multkor épp szálltam volna fel a buszra mivel iskolába akartam menni, már 10 perce álltam a buszmeg.-be és 2 nyanyának annyi idő kellett hogy felszáljon a busra hogy én beragadtam az ajtóba mire végre magamtól sikerült kiszabadulnom az a két kriptaszökevény megszólalt hogy maradt volna ott.Már nem azért de minden nap 20 percet állok a buszon mert az öreg seggük nem tud 10-kor elmenni a boltba miután már üresek a buszok.Vagy legalább ha már annyira muszály fél 7-kor boltba menni akkor legalább ne szóljanak be ha más is fel akar szállni arra a kva buszra.Pedig én még a helyemet is átadom sokszor.De mostmár látom az emberekben nincs egy kis együttérzés sem.

Bocsi ha kicsit hosszú lett.

2011. jan. 21. 19:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
Borzasztó hogy unalmukban egész nap csak ingyen utazgatnak és másokat korlátoznak a közlekedésben. Engem is kikészítenek!
2011. jan. 24. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Így van, elég sokan vannak azon a véleményen, hogy az ingyenutazást legalább reggel szüntessék meg!
2011. jan. 24. 23:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok az idióta köztük. A kedvencem, amikor betúródik elém leszálláskor. Miért, kérdem én? Tényleg azt gondolja, hogy 24 évesen lassabban fogok leszállni mint ő, ezáltal felesleges várakozásra késztetem? Na ne már! Inkább 1 perc/3 másodperc az arány leszállási időben - kitalálhatjátok, ki a gyorsabb.Ezt tényleg őszintén kérdezem az idősektől. Ebben mi a logika? Én leugrok tényleg 3 mp alatt, utána ő meg azt csinál amit akar. Így inkább engem tartanak fel, mert egy átszállás és utána felesleges várakozás múlhat azon, hogy miatta nem tudok lekászálódni és sprintelni a másik buszhoz. Remélem kapok választ! Bár lehet inkább kiírom külön:D Üdv mindenkinek!
2011. jan. 25. 18:04
 14/20 A kérdező kommentje:
jajj teljesen igazad. :D
2011. jan. 29. 10:24
 15/20 anonim válasza:

Én sem értem az öregeket...

Elmesélek vmit röviden:

haverommal felszálltunk az ÜRES 139-esre (BP), és leültünk. Mgénk ült egy öregember. Semmi gáz, a busz üres. Jól elvotunk, dumáltunk stb. erre felszállt egy öreg nő és a tata mögöttünk elkezdett velünk ordibálni h miért nem adjuk át a helyünket. Na de ba+ az egész busz üres (szó szerint) de azért még mi adjuk át? -.- Hogy megy ez? Mindig más helye kell, mi?

Egyébként nem értem őket. Ha jön a busz, gyorsabban futnak mint egy gepárd és úgy manővereznek mint egy vadázspilóta, de azért mi adjuk át a helyünket... akik már fél órája ott állnak a kva megállóban

2011. febr. 18. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Ennek a sok KÖCS....-nek nincsenek szülei, illetve nagyszülei?

Mert érzése szerint nincs, pedig a megélhetést több mint valószínű tölük kapja.

Ha valami baj van akkor jó az "Öreg a háznál!

2011. febr. 20. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:
De előző válaszoló: nem érted, hogy csupa hülyébbnél hülyébb helyzetet írtunk le?? Nem azt halottad, hogy: "A hülye köcsög öreg nénije, frissen beültetett csípőprotézissel nekiállt nekem pampogni, hogy miért nem állok fel. Attól, hogy végigdolgozta az idejé, nemkell hülyének lenni. Nemkell csúcsidőben piacra járni, meg ilyen apróságok. Miért is szidja ő az iskolásokat? Menjen akkor amikor nincs tömeg, ha zavarja a sok sulitáska!!! Nincs igazam?
2011. febr. 21. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
És bocsi a sok szóköz-hiányért, nem az igazi ez a gumibillentyűzet:D
2011. febr. 21. 09:35
 19/20 A kérdező kommentje:
XD
2011. febr. 26. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:
igen, ezt már én meguntam, a sok paraszt buszsofőrrel és a sok 10perceket késő buszokkal eggyütt. azóya szinte télen-nyáron biciklovel járok suliba. No para, no stressz, hogy nincs hely, elkések stbstb. Jah és 7:20kor kelek:)
2011. ápr. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!