Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Titeket nem idegesít? Mi a...

Titeket nem idegesít? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Multkor épp szálltam volna fel a buszra mivel iskolába akartam menni, már 10 perce álltam a buszmeg.-be és 2 nyanyának annyi idő kellett hogy felszáljon a busra hogy én beragadtam az ajtóba mire végre magamtól sikerült kiszabadulnom az a két kriptaszökevény megszólalt hogy maradt volna ott.Már nem azért de minden nap 20 percet állok a buszon mert az öreg seggük nem tud 10-kor elmenni a boltba miután már üresek a buszok.Vagy legalább ha már annyira muszály fél 7-kor boltba menni akkor legalább ne szóljanak be ha más is fel akar szállni arra a kva buszra.Pedig én még a helyemet is átadom sokszor.De mostmár látom az emberekben nincs egy kis együttérzés sem.

Bocsi ha kicsit hosszú lett.

2011. jan. 21. 19:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ezt velük kellene közölni nem velünk. És persze nem neked, hanem az egyetlen személynek, akire hallgatnak.
2011. jan. 21. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
Én se értek egyes nyugdíjast hogy miért reggel 7kor mennek be a városba amikor egész nap ráérnek. A reggeli buszon legtöbbször piacnapon lehet látni időseket.
2011. jan. 21. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű: nem kell átadni a helyet, én se szoktam ;) És leszarom hogy hőbörögnek ;)
2011. jan. 21. 20:27
 4/20 anonim válasza:
A hőbörgőknek sosem adom át a helyemet, mert azok csak rinyapinák...
2011. jan. 21. 20:37
 5/20 A kérdező kommentje:
jajj olyan jó egyetértéseket hallani :D most egy kicsit megnyugodtam mert néha úgy feltudnak húzni a vén szipírtyók XD és mindenkit felpontoztam
2011. jan. 21. 20:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavarnak, miért nem veszel egy autót és jársz azzal? Arra mégcsak várni sem kell.
2011. jan. 21. 21:43
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
gondolom azért mert gyerek ( 14-5kb)
2011. jan. 21. 21:57
 8/20 anonim ***** válasza:
lerugnám a buszrol
2011. jan. 21. 22:49
 9/20 anonim ***** válasza:
a közlekedési morálhoz azért keveset tettek hozzá a papogó kriptaszökevények :-) de felháborodott mama :D
2011. jan. 22. 15:11
 10/20 anonim ***** válasza:
pampogó*
2011. jan. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!