Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi, sisak, biztosítás...

Jogsi, sisak, biztosítás nélkül megfogtak a rendőrök, és feljelentettek. Mire lehet számítani?

Figyelt kérdés

kiskorú vagyok, és iskolába járok, és feljelentettek

pénzbüntetésre kell számítani? azt mondták a rendőrök, valószínű, hogy nem lesz pénzbüntetés, de akkor minek jelentettek fel?

2011. jan. 9. 15:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

utolsó

kiskorú vagyok, nincs munkahelyem, és iskolába járok

a motoral minden rendben van

2011. jan. 10. 14:14
 12/27 anonim ***** válasza:

Ha kiskorú vagy akkor is megkapod a csekket.

Lényegtelen.

Majd szüleid fizetnek kb 400e Ft-t és megkapod a dádát...

2011. jan. 10. 15:47
 13/27 A kérdező kommentje:
és kb mikor jön meg a papír?
2011. jan. 10. 17:42
 14/27 anonim ***** válasza:

ha, tavaly történt akkor 60 munkanapon belül, ha az idén, akkor 30 naptári napon belül.

(de, ha véletlen nem kapnád meg addig, akkor sem évül el, csak csúszik kicsit a befizetés időpontja...)

2011. jan. 10. 17:46
 15/27 A kérdező kommentje:
én nem a csekkre gondoltam, hanem a papírra, amiben benne lesz minden
2011. jan. 10. 17:55
 16/27 A kérdező kommentje:

és nagyon remélem, hogy csekket nem kapok

ha mégis kapok csekket, és nem lesz befizetve, akkor mi van?

2011. jan. 10. 18:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor a szüleid leülik. Nekem is sok haverom mondja, hogy a motor benzinnel megy, nem jogsival, de 50-60 at megér nekem, hogy ne kapjak büntetést(szerencsére még nem állítottak meg, de van jogsim)
2011. jan. 10. 18:41
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha nem fizetik be akkor ráterhelik az ingatlanra például...

Ezt nem lehet leülni, se közmunkával ledolgozni úgy tudom.

Részelt fizetési lehetőséget tudsz még kérni...

2011. jan. 10. 18:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha bukó nélkül motorozol, akkor miért nem teszed a kezed krokodil szájába, vagy miért nem játszol orosz rulettet? Az eredmény ugyanaz, bár utóbbiakért nem büntetnek meg, de legalább egy hülyével kevesebb lesz.
2011. jan. 10. 23:34
 20/27 A kérdező kommentje:

na aki itt oltogat, annak írom, hogy szerintem nem én vagyok itt a hülye 100%-ban, hanem a törvény

kezdjük ott, hogy ez a kismotor feleannyira sem megy mint az elektromos bicikli, amire se sisak se papír se semmi nem kell

az utcára vittem ki egy körre a gépet, kb ennyi történt, amúgy ez egy udvarban szarakodós motor

2011. jan. 11. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!