Jogsi, sisak, biztosítás nélkül megfogtak a rendőrök, és feljelentettek. Mire lehet számítani?
kiskorú vagyok, és iskolába járok, és feljelentettek
pénzbüntetésre kell számítani? azt mondták a rendőrök, valószínű, hogy nem lesz pénzbüntetés, de akkor minek jelentettek fel?
Eltiltás. Nem teheted le a jogsit az eltiltás ideje alatt. Ez pár év szokott lenni.
Pontosabban a vizsgákat -úgy tudom- megcsinálhatod, de az okmányirodába nem fogják odaadni a jogsidat.
pénzbüntetésre lehet számítani?
és mennyire körübellül?
ja és földes úton mentem
köszönöm a válaszokat
én is nagyon remélem, hogy pénzbüntetés nem lesz
de ezt a választ, hogy nem lesz pénzbüntetés mire alapozzátok? mert azt mondta a rendőr? de nem a rendőr dönt, hanem a jegyző vagy ki
mennyi az esély hogy lesz büntetés szerintetek? vagy volt már valaki hasonló helyzetben?
A lényeg: kinek a nevén volt a gépjármű??
(uis, az felel a kötelező felelősség Bizt. hiányáért!)
ha forgalmi engedélyes a gépjármű, bevonhatják az engedélyét addig míg az elmaradt (az összes amióta a tulajdonos nevén van a jármű!!) biztosítási díj és az emiatt kiszabott büntetés kifizetésre nem kerül.
/ja... ha már a jegyző dönt, akkor Közigazgatási bírság kiszabására már átadta a rendőrség az ügyet, az önkormányzatnak./
az enyémen
de semmi papírja nincs a motornak
ez egy 50 éves motor, ezt nem hiszem, de számításba veszem
Amit tudom hogy mi jár ilyenkor:
300e Ft azért mert jogsi nélkül mentél + 30e a sisak hiánya + talán 30e szintén a biztosítás hiánya.
Valószínűleg 3-5 év eltiltás minden kategóriától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!