Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Át mersz menni a zebrán...

Át mersz menni a zebrán alapos körültekintés nélkül zöld lámpánál? (Mikor elvileg azt hiszi az ember, hogy neki van elsőbbsége, és nem jönnek autók. )

Figyelt kérdés
Már régóta figyelem,és persze bosszant is,hogy mikor épp zöldre vált a lámpa,és elvileg átmehetnék,(kereszteződésekben)épp akkor jönnek az autók oldalról,olyan szögben hogy épp nem esik a látószögembe.Méghozzá nem is annyira lassan,és úgy, mintha nekik lenne elsőbbségük.Én vagyok a hülye,vagy tényleg nekik van elsőbbségük,és "engedjem" el őket?
2011. jan. 5. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szinte napi rendszerességgel vezetek, de elég sokat gyalogolok is.

Autósként azt látom, hogy a gyalogok eszméletlen felelőtlenek. Ilyenkor nekem kell elkerülni a bajt.

Gyalogosként azt mondom, akármilyen zöld is van, én mindig szétnézek mind2 oldalról, mert a sok barom az utakon azt sem tudja, hogy hol van és mit csinál pl: telefonál, beszélget hátrafelé, vagy csak egyszerűen vagánynak tartja magát és eszméletlen gyorsan hajt.

Az ilyeneket rühellem a legjobban!!!

2011. jan. 6. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Énis inkább körbe nézek 2x mi minthogy elüssenek. Mindennap átmegyek sima zebrán ( nem a lámpáson) és én csak extrém gyorsasággal haladó kocsi előtt állok meg h el ne üssön vagy ha olyan közel van h nemtudna megállni. F@szomat neki fékezzen! Aztán ránézek és szééép lasssaaaaaaaan átmegek előtte. Ha nem tetszik neki még be is mutatok.
2011. jan. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!