Mintegy 200 traffipax beszerzésére írt ki pályázatot az ORFK. Örülsz neki?
Nem, mert nem az a céljuk vele, hogy arra a néhány helyre tegyék, ahova tényleg kell, hanem sarcolnak.
Már máshol is írták/írtam, a baleseteknél elenyésző az, ami gyorshajtásból származik...
"a baleseteknél elenyésző az, ami gyorshajtásból származik..."
Aki ugyanezt gondolja, az mivel magyarázza azt, hogy az objektív felelősség és a zéró tolerancia bevezetése óta lényegesen alacsonyabb a halálos kimenetelű balesetek száma?
Egyszámjegyű utakra tervezik a traffipaxok kihelyezését. Ott azért elég ritka a táblák kintfelejtése, annál több a száguldozás.
"a baleseteknél elenyésző az, ami gyorshajtásból származik" Ezzel vitatkoznék. Nem ez számít, hanem az életben maradási ráta, mert az élet mindennél előbbre való! Tegyük fel, hogy az útról való lesodródásodat nem a gyorshajtásnak tudod be, mégis sokkal több eséllyel éled túl, ha 130 helyett 80-al mész, még akkor is, ha csattansz... Egyébként lesodródni is sokkal több esélyed van 130-nál.
A trafikat pedig szintén remélem, hogy nem az ártatlan autósok fejéséhez használják majd fel.
Az egyik szemem sír,a másik meg nevet.Nagyon jó hogy megfékezik az életveszélyes száguldozókat-de:::a körzeti rendőrünknek van egy 600as mocija és előttünk kb.150-180-al húz el a főúton civilben.Addig hiába lessz akár minden utcában trafi,amig van akinek a fölvételét kiveszik és eldobják-mert kivételezett!Aki látja hogy annak szabad,az azt mondja hogy akkor nekem is szabad.
A 200 trafi sokba kerül és annak az árát tisztelt autóstársaim biztosan mi fogjuk befizetni.Mert ez így működik!Aki nem akar hozzájárulni az meg induljon időben és tartsa be a kreszt!Mert ez meg ilyen egyszerű!!
12-11 16:21!
Vagy vesz lézerblokkolót meg mindenféle újdonságot:)
A személygépjárműveket le kell szabályozni és csá.
Közlekedésrendészet=inkvizició, bírom a rendőröket, de valahogy Én is utálom őket, mert tisztán látszik, hogy "adóbejtó"-szerv semmi más /tisztelet a kivételnek/.
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!