Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valakit lekapott a traffipa...

Diablo3 kérdése:

Ha valakit lekapott a traffipax, akkor milyen hamar jön a bünti, illetve honnan tudom csekkolni, hogy tényleg lekapott-e? M3 bevezetőnél a BVSC uszodánál mértek, és kb 90-es tempóval szaladtam bele.

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Elvileg 2 hónap alatt (ha jól emlékszem) értesíteniük kell. Ha ezt elmulasztják, érvényét veszti, viszont hiába mulasztják el, magát az értesítést előszeretettel visszadátumozzák, max te később kapod meg.

Egyébként melyik nap volt az eset, akkor meg lehet nézni hogy 'hivatalosan' ott mértek-e ( [link] Én is előfordulok arrafelé, és még egyszer sem tapasztaltam hogy onnan mérnének.

Ha mégis kijön a sztárfotó, van egy oldal ahol rendszámmal és ügyiratszámmal valóban 'megnézheted magad' :))

2010. júl. 12. 01:25
 2/8 A kérdező kommentje:
07.10-én este 8 után pár perccel, de nem az uszoda elől a parkolóból, ahonnan régen szoktak, hanem már a felüljáró lábától, ahogyan kanyarodnál a Hungáriára. Én is meglepődtem, mert még az a világító mellény sem volt rajtuk. Mellesleg köszi a választ.
2010. júl. 12. 09:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem, hivatalosan ott nem mértek volna. Legalábbis az orfk honlapján az a hely nincs feltüntetve. Az jelent valamit?
2010. júl. 12. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Az is előfordulhat, hogy csak úgy kiállnak rémisztgetni az embereket, ilyenbe futottam már bele, igaz, nem Pesten. Biztosan láttad náluk a mérő szerkezetet?

Még az is előfordulhat, hogy valamely más rendőrkapitányság (nem a budapesti hanem mondjuk a dunakeszi-i) mér ott, bár ez aztán a vérg*ciség csimborasszója, faluhelyen előfordul.

2010. júl. 12. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Ott állt a g*ci a 3 lábú mögött. És ahogy hallottam, több ismerősöm is beleszaladt. Annak meg egyébként mi értelme van, hogy kiállnak, de nem mérnek???
2010. júl. 12. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer visszamentem egy ilyen kamu trafira beszélgetni, igazoltattak, jogsi, papírok, meg mindenáron kiakarták belőlem húzni mennyivel mentem :))

Nem tudom mennyire urban legend, régen, amikor még volt vaku, akkor állítólag előfordult hogy csak azt nyomták, amikor visszament az ember, akkor ment a "jaj hát nem lehet uram...najó harminc..."

2010. júl. 12. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem, hova gondolsz, hogy hol mértek, hova lehet ott megállni nekik? Akkor Te most a kivezetőre gondolsz inkább, de ott már 70 lesz a Hungárián.

Amúgy az az értelme, hogy kiállnak de nem mérnek, hogy visszaveszik az emberek a sebességüket. Ha csak egy rövid ideig is de biztonságosabb a közlekedés.

Mellesleg nem értem miért kell 90-nel menni ilyen helyen :D

2010. júl. 12. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Ahogy jössz befele, és elhagyod a BVSC uszodát, a belső sáv kanyarodik az Árpád híd felé, míg a szélső kettő a stadi felé. Ezek a felüljáró lábánál mértek, ahogy a stadionok felé kanyarodnál rá a hungáriára. A vicc az, hogy az esetek 90 százalékában betartom a sebességhatárokat, de baromira késésben voltam aznap, és azért azt el tudom dönteni, hogy mást nem veszélyeztettem, és magamat sem. Nem is értem, hogy ott miért van 50-es tábla...
2010. júl. 13. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!