Mintegy 200 traffipax beszerzésére írt ki pályázatot az ORFK. Örülsz neki?
Legalább nem lesz ennyi barom aki 50 helyett 100-al tép át a városon!
Annyiban nem örülök neki, hogy azért az én szemem sem olyan mint a kaméleoné így 50 helyett van hogy 60-65el megyek és kaptam is már 2 büntit!:S
Az első lényegretörően leírta!
Ez így igaz!
(második voltam)
én nem örülök, ezek amolyan hangulatkeltő, látszatintézkedésnek tök jók, de hasznosságuk persze messze nem áll arányban a tömeghisztivel ezzel kapcsolatban
kifejezetten utálom, hogy ilyenekre herdálják a pénzt, és akkor sírnak, hogy nincs ... csak mert hű de nagy bűncselekménykeet oldanak meg ezzel, igaz? hajrá, el lehet kapni a 60-nal "száguldozó" autósokat és jól példát statuálni h nálunk márepdig rend van, de komolyabb ügyekben már nem tudnak mit kezdeni
én igazából már azt s eértem, ez a hatalmas gépkocsipark-fejlesztés mi a frásznak kell folyamatosan, ha megálltak volna mondjuk az F-Astra korszaknál, tudjátok mennyi pénzt spóróltak volna mondjuk 5 év alatt?? és azért nincs arányban úgymond a hatékonysággal az, hogy milliárdokért mindig új autókat vesznek, nem kis tételben, de az különösen kiakasztó, hogy már a luxus-felszereltségű terepjáró is kell a seggük alá ....
Ha nem a sarcolást és a szemétkedést szolgálná, akkor jó lenne, de nálunk semmit sem az emberek biztonsága érdekében csinálnak, hanem kifejezetten a pénzszerzésért. Így ebben az abszurdisztánosdi verzióban nem örülök neki.
Akkor örülnék, ha valóban a biztonságunkat szolgálná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!