Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igazoltatás bemondott adatokkal?

Igazoltatás bemondott adatokkal?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés amegálit a rendőr és nincs nálam személyi és nem létező nevet adok meg és azt lekérdezti a rendszerböl az kiderül vagy jelzik neki hogy ilyne személy ezzekel az adatokkal nincs?

Mielőtt nekem esnétek nem fordut velem elő ilyen csak egyszerüen érdekel a dolog kiváncsi vagyok hoyg megy ez

2010. nov. 12. 11:02
 1/8 anonim válasza:
100%
Kiderül,hogy kamuztál és akkor meg leszel rángatva hatóság félrevezetéséért.
2010. nov. 12. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rádión beszól az ügyeletre ahol közvetlen kapcsolat van a nyilvántartóval és az általad bediktált adatokat le tudja ellenőrizni. Ha nem stimmel "gáz" van....
2010. nov. 12. 11:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is erre tippeltem , gondoltam hogy légbölkapot nevet születési évet nem lehet bemondani mert ugye az nincs a nyilvántartásba és az egyböl kiderül.
2010. nov. 12. 11:19
 4/8 anonim válasza:
89%
előállít,pár óra a rácsosba,és mehetsz is haza..eljárás indul ellened,megkapod a kis csekked vagy egyé büntetést..
2010. nov. 12. 11:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Még régebben vittek be engem is mert nem volt nálam, hát nem volt kellemes a fogdán ücsörögni. De volt olyan is hogy csak bediktálta az adataim és tovább engedett , ez rendőr függő.

Csak azt nem értettem hogy a bediktált adatok alapján azt is elenőrzik hogy létező személy vagy vagy csak simán beirják a gépbe és ha nincs ilyen néven körözés továbbenged, de mondjuk ennek igy nem sok értelem lenne

2010. nov. 12. 11:34
 6/8 anonim válasza:
Mikor az adataidat bediktálod,akkor leellenőrzik h létező személy és hogy szerepel-e a körözésben..
2010. nov. 12. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak azt ellenőrzik hogy létező személy-e. Pl. azt mondom hogy a nevem Kiss János. Ebből Magyarországon van legalább néhányszáz.
2010. nov. 14. 11:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Pont ezért kérik a születési időt és anyja nevét nem sok esély van hogy az is pont ugyan az legyen :)

Gondolom ha kitalált nevet mondasz kamu adatokkal akkor az egyértelmü hogy nem vagy a rendszerbe. Ezért gondolom hogy nézik hogy van e ilyen néven valaki bejegyezve magyarországon , ha nem igy lenne semmi értelme az egésznek . Mindenki azt mondana amit akarna

2010. nov. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!