Igazoltatás bemondott adatokkal?
Az lenne a kérdés amegálit a rendőr és nincs nálam személyi és nem létező nevet adok meg és azt lekérdezti a rendszerböl az kiderül vagy jelzik neki hogy ilyne személy ezzekel az adatokkal nincs?
Mielőtt nekem esnétek nem fordut velem elő ilyen csak egyszerüen érdekel a dolog kiváncsi vagyok hoyg megy ez
Még régebben vittek be engem is mert nem volt nálam, hát nem volt kellemes a fogdán ücsörögni. De volt olyan is hogy csak bediktálta az adataim és tovább engedett , ez rendőr függő.
Csak azt nem értettem hogy a bediktált adatok alapján azt is elenőrzik hogy létező személy vagy vagy csak simán beirják a gépbe és ha nincs ilyen néven körözés továbbenged, de mondjuk ennek igy nem sok értelem lenne
Pont ezért kérik a születési időt és anyja nevét nem sok esély van hogy az is pont ugyan az legyen :)
Gondolom ha kitalált nevet mondasz kamu adatokkal akkor az egyértelmü hogy nem vagy a rendszerbe. Ezért gondolom hogy nézik hogy van e ilyen néven valaki bejegyezve magyarországon , ha nem igy lenne semmi értelme az egésznek . Mindenki azt mondana amit akarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!