M3-mason és BP-n mennyire gyakori az igazoltatás?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy az M3-mason mennyire gyakori a közúti ellenőrzés? Illetve BP-en (Nyugati-Józsefvárosi piac, Budaörs, Gyál) mennyire gyakori?
Neeem, nem drogot akarok csempészni...
2011. okt. 9. 21:12
1/6 anonim válasza:
Autópályán engem még életemben nem állítottak meg.
2/6 anonim válasza:
Autópályán max akkor fognak igazoltatni ha szabálytalankodsz, mivel egyébként életveszély a leállósávban parkolni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyszerű :)
Budapesten és szűk környékén?
Gondolom a csúcsforgalomból nem fognak kiszedni.
2011. okt. 9. 21:31
4/6 anonim válasza:
a piac környékén van a legnagyobb esély az igazoltatásra.
pályán nem állítanak le igazoltatni sose max kiszednek a forgalomból ha elkúrsz vmit, viszont hármason lég sűrűn mérnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Méréssel nincs bajom, 130 felett már erőlködik az autóm (1.4es Opel Combo. Fogja a budi a szelet).
2011. okt. 9. 21:32
6/6 anonim válasza:
Hungária körúton, Kerepesi úton, Vácin, hűvösvölgyin, üllőin, Soroksári úton, valamint Kőbányán a Kőbányai úton, Kőrösi Csoma Sándor úton, belvárosban a 4-6 vonalán látok sokszor igazoltatást. Hungárián szinte rendszeresen. Engem is állítottak meg már Budapesten 1 év alatt 5-szőr, vidéken Ikerváron 1-szer. Nyugati pályaudvar környékén én láttam már, hogy a csúcsforgalomban is kiszedtek autót, Józsefvárosi piacnál én még nem láttam autós igazoltatást, ha ott rendőr van, inkább az árusokat csesztetik. Budaörsön szintén nem jellemző, Gyált viszont nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!