VW passat 2000-res évjáratú, PTDI motoros autó gyakori hibái?
Legnagyobb hibák forrása maga pdtdi motor azonbelül az adagoló porlasztó rendszere.
Ezek nem gyárilag hibás motorok a VW nem ezért állt le ezek gyártásával egyszerűen a 2000bar-os nyomás miatt hamar használódnak el az alkatrészek és rendkívül költséges a javítása.
Ha alattad szarik be készülj fel ha adagoló csere lessz akár 400e ft-ot is ki kell majd perkálnod.
Nekünk is PD TDI motorunk van, elsőnek egy 2002 es Passat ban volt (1.9) most egy 2004 Skoda Fabia ( 1.9 ), mind 2 200e hiba mentesen lefutotta, se turbo se porlasztó elem hiba nem volt.
a neten van video, ahol egy Skoda FAbia 1.9 600e km lefutott, csak kopó alkatrészek cseréjével.
1.9pd tdi motoros az én passatom és 790ezernél vagyok jövőhéten már. szerintem meglesz az 1 millió km is.
a motor még nemvolt megbontva. nem is lesz.
"790ezernél vagyok jövőhéten már. szerintem meglesz az 1 millió km is"
Az komoly :D És mivel egy az autód, repül? xD
jövő hétre 1 millió km --> 210e km egy hét alatt
osztva 7tel: az 30.000 km/nap
24-gyel osztva ez 1250 km/h
Hangsebességgel még lenne is rá esély :D
Egy kis chiptuning aztán padlógáz ;) Végülis Németországban nincs sebességkorlát autópályán
Nem válaszolóként keveredtem ide, csak a téma érdekel és idekerültem a google által. Ha már végigolvastam, utolsó válaszolónak írom: ha arra használod a weboldalt, mint sokan mások = mások fikázására, akkor legalább annyi agyad lehetne, hogy megérts egy két mondatos szöveget, amire elvileg már egy 6 éves gyermeknek is van agykapacitása.
"1.9pd tdi motoros az én passatom és 790ezernél vagyok jövőhéten már. szerintem meglesz az 1 millió km is.
a motor még nemvolt megbontva. nem is lesz."
Ezt írta a 6. válaszadó. Ez azt jelenti (fordítok neked magyarról magyarra, látom szükséged van rá), hogy jövő héten már 790000 km-nél van, majd úgy gondolja képes lesz az autója akár 1 millió km megtételére is a későbbiekben.
Te kihoztál ebből 210000km-t/hét teljesítményt a nagy matematika zsenialitásoddal. Grat! Úgy utálom az olyat, aki azt hiszi, most mekkorát oszt és közben nem csak annál hülyébb, akibe beleköt, hanem gyakorlatilag a földnél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!