Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KB mennyibe kerül egy 2000...

KB mennyibe kerül egy 2000 köbcentis autó fenntartása egy évben?

Figyelt kérdés
Mindennel együtt!(tankolás nélkül) Nagyon nagyon megköszönném ha leírná mindenki, hogy mekkora autója van és mennyit fizet egy évben rá.Részletesen miket kell befizetni?Biztosítás,súlyadó stb....
2010. dec. 15. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

1.4 75LE

16000 teljesítményadó + 14 ezer biztosítás évente.

Ez nem vészesen sok.

A te esetedben a teljesítményadó és a biztosítás az a tétel amire kíváncsi vagy. Az első nagyban függ az autód korától és motorteljesítményétől a második úgyszintén, de abba vastagon beleszámít az életkorod, a lakóhelyed, a bonus fokozatod, és más egyéb is. Így tehát nehéz megmondani.

netrisk.hu-n kalkulálj egy biztosítási díjat

itt pedig megnézheted, mibe kerül a telj. adó:

" [link] "

2010. dec. 15. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha vidéken laksz sok-sok éve van autód és nem volt sajáthibás baleseted, akkor akár 30-ból is megúszhatod. De ez csak a kötelező befizetések. Ezen felül még műszakiztatni is kell időnként meg karbantartani és javítani is.
2010. dec. 15. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Esetleg érdemes lehet évi fix összeget ehhez a kettőhöz hozzáadni karbantartás címén. Éves szervíz (olaj, szűrő, stb) csere úgyis kell mindenképpen. Az sem elhanyagolható tétel.

Jahh, és a kötelező biztosítást érdemes szüleid, nagymama, akárki nevére kötni aki idős, mert ha mondjuk 20-22 éves vagy, akkor horror összegeket le tudnak akasztani rólad biztosítás címén. Miért fizetnél évi 100ezret ha megúszhatod 30ból? :)

2010. dec. 15. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:

1900-as benzinesem van.

Átíratás, meg minden papír a nevedre átíratása, össz. kb. 25 ezer. Biztosítás nekem 13 ezer/negyed év. (Budapesten lakom, és semmi kedvezményem nincs pl. gyerek, mozgássérült, stb) Műszak-zöldkártya 50 volt. Olajcsere, szűrők cseréje kb. 15. Súlyadó félévente 4000 nagyjából. A többi kevesebb ezekhez képest. Szélvédő folyadékok, autó kinti és benti kellékek (millió lehet), gumicsere (vagy plusz még a gumik ára) néhány szerviz probléma, de ez teljesen szerteágazó. Pár ezertől a csillagos égig.

2010. dec. 15. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:

1.4 75Ló, 96-os verda.

10500 az adó

Nekem B4-el mivel idén vetem a kocsit 7900/negyedév a biztosítás

28 éves vagyok, nem első autóm.

2010. dec. 15. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A tankolást és a szerelést nem számítva olyan évi 60 000 Ft körül vannak a befizetnivaló dolgok. 2,5 liter, benzin.
2010. dec. 15. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A tankolást és a szerelést nem számítva olyan évi 40 ezer.De nekem csak egy 1.2 skodám van.De 21éves vagyok és a bonuszom b1-es.ja és vidéken lakom
2010. dec. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!